Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtsak e neki vagy sem?
Figyelt kérdés
A párommal majdnem 1éve vagyunk 1üt,és megcsalt...nála ébredt fel egy csaj...De mikor mondtam h vége persze nem mondtam h tudok róla,másra fogtam,mert mostanába elég rossz volt a kapcsolatunk...Akkor elkezdett sírni,pedig egy nagyon hideg és kemény ember,sose mutatja ki ha fáj neki,és szószerint láttam a fájdalmát a szemeiben...És mondta h ne hagyjam el...erre azt mondtam h tartsunk szünetet...nem tudom h mit tegyek,életemnél jobban szeretem,nagyon!Nem tudom h megbocsájtsak e neki vagy sem...Hisz mindenkinek jár egy esély,de nagyon fáj...2012. szept. 18. 16:19
11/13 anonim válasza:
Ha hiányt is szenvedett valamiben akkor meg eléállok és megbeszélyük ha ugy sem megy akkor meg szakítok és nem megcsalom. Utána meg kergetheti a nőket amennyit is akar... sajnos sok férfiból hiányzik a tisztelet, és ha már nem is szeret fer alapon működik. Valószínü hogy ugy volt veled hogy jó veled meg minden de ennyi.
12/13 anonim válasza:
Akkor meg föleg ne bocsàss meg neki. Te nem hibàztàl, mindent megkapott. Bàr, talàn az volt a baj...tul megszokott volt a kapcsolat...Akkor se mondunk olyat, hogy a megcsalt fél a hibàs, föleg igy! Én elhajtanàm a helyedben a büdös pi.csàba! Én is megadom pàromnak amit csak lehet, ö detto, mindent megkapok töle, még sem b.aszunk félre, érettebbek vagyunk! Hagyd, talälsz ételmes pasit.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket,és igyekszem dönteni.... :)
2012. szept. 19. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!