Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mutattátok be a párotokat a családotoknak? És mennyi telt el az első együttlétig?
kb 2 honap utan talalkoztam a parom szuleivel, eloszor az anyukajaval, a varosban, kesobb mikor felmentem hozzuk akkor az apukajaval es a hugaval, de nem volt kulonosebb bemutatkozas. a tobbi csaladtagot pedig kulonbozo esemenyekrol ismerem(lakodalom, szulinap, nevnap, nyaralas stb)
en pedig a paromat kulonosebben be sem mutattam, az uton belebotlottunk a szuleimbe :D
1 ev telt el az elso alkalomig, igaz akkor meg csak 18 voltam...
Engem a barátom 2 hét után mutatott be a szüleinek és kb én is őt a saját szüleimnek...
9 hónap után feküdtünk le
Mi nem mutattuk be egymást a szüleinknek, mert már évek óta ismertük egymást, és egymás szüleit is.
Első együttlét 1,5 hónap után történt meg. Már 9 hónapja együtt vagyunk. :)
22/L
2 hét után mutattam be.És az együttlét is ekkor volt.
Azóta együtt élünk,gyereket nevelünk:)
Kb 3 hónap után mutattam be anyunak, apuval egy munkahelyen dolgoztak...
2,5 hét után Neki adtam a szüzességem, másfél éve együtt vagyunk. :) (Ha szóba került volna komolyabban a szex téma, sokkal később történt volna meg.. :D)
Én 1 hónap után, ő kb 4 hónap után :) Most 6 hónapja vagyunk együtt, és még nem történt meg az eggyüttlét
:)
5 hónap után mutattam be, és 7 hónap után feküdtünk le.
Szűz voltam, és távkapcsolat, azért telt ilyen sok időbe mindkettő.
23:02-nak
Nyugi csak van pár epillepsziás bugyuta aki midnekit lepontoz, nem kell vele foglalkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!