Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális a tabletta 1 hónapjában? Nektek, hogy telt az első hónap?
dienille-t szedek. márcsak 2 szem van hátra. (1 a mai) aztán jön a 7 napos szünet. 12.én jött meg akkor kellett bevennem az 1. szemet. az a 6-7 nap míg megvolt más volt. kevesebb volt mint gyógyszer nélkül. vasárnap már nem is volt semmi. furának tartottam de betudtam a gyógyszernek. hétfőn már megint "megvolt" és azóta is. hol kevesebb hl több. de átlagba elég volt az h fürdés után berakram egy tampont és másnap zuhanyzás után kivettem. így voltam hetekig ám az utóbbi pár napba ahogy közeledek a szünetig már napközbe is 1x min. cserélnem kell :O :O nagyon kíváncsi leszek mi lesz a 7 napos szünet után. a 2. hónap ugye már nem lesz ilyen ???
17/L
Normális, nekem ugyanilyen volt az első hónap, 7napos szünet 2 napján megjött a vérzés de 7 helyett most csak 5 napig volt szóval nálam rövidült
... most kezdtem a második levelet, egyenlőre rendben vagyok.
Viszont azzal, hogy egy napig egy tampont hagytál fönt egy hónapig ki tudja mit szedtél össze, vagy milyen következménye lesz=S Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!