Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját nemeddel félrelépni is megcsalás?
Tehát ha a férjedet egy másik nővel, a feleségedet másik férfivel csalod meg?
Talán egyértelmű a kérdés, de nekem annyira most így nem.
Ha megtörténik a szexuális együttlét,akkor igen,persze,megcsalás.
Mert végül is egy másik emberrel fekszem össze a párom helyett,az meg hogy pasi,csaj szerintem ilyenkor nem igazán számít.
Szerintem is egyértelmű amúgy a kérdés.
Dehogy is. És az se hogyha szőkével dugsz félre. Vagy ha olyannal akinek a nevében van 1(vagy több) mássalhangzó,vagy 1(vagy több) magánhangzó.
Az ilyeneket a szánalmas-semmire-se-jó-lödd tarkón-annnyiszor-és-addig-amíg-mozog
törzsbe soroljuk. Alfaja a Buzulusz Döglendusz Megusz Retardusz Trollusz-nak.Ők azok,akik félredgnak,és önmagukat győzködik.
"HA 10 percen belűl van nbem megcsalás"
DE AZ. Kész Pont. Vége. Nincs mit cifrázni. Ha rádszakad az ég,a cípőt a kezeden hordod,vagy a kékből sárga lessz,AKKOR IS megcsalásnak számít ha megcsalod. idióta.
Huhh ja!
Rólad meg elég sokat mond,hogy képes vagy feltenni ezt a kérdést(gondolom van benned egy kis bi hajlam,azért vagy ilyen kíváncsi).
Mert szerinted nem megcsalás?
Ha a barátnőd maradozna ki otthonról egy másik nővel nyalatná a nuncust,akkor te azt mondanád,hogy "Ó,a saját nemével szexel,akkor végül is nem megcsalás!"?
Gondolom nem azért teszed fel a kérdést,mert meg sem fordult ilyen a fejedben,és arra is gyanakszom hogy te lennél a félre pucsító/térdelő fél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!