Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minden megcsalás kiderűl?
Kiderül az esetek 80%-ában, és igen az már viszony, de akkor minek vagytok együtt, ha szeretőt tartasz?
2012. szept. 9. 16:09
2/10 A kérdező kommentje:
bocsi...én a szerető vagyok
Nem.
Exem megcsalta velem a volt nőjét 2x. Sosem derült ki, még csak gyanúba sem keveredett.
Továbbá mint utólag rájöttem, hogy velem is volt olyan, hogy se én se a barátnő nem tudtuk, hogy a srác velem megcsalta a barátnőjét. Én azért nem tudtam, mert fogalmam nem volt róla, hogy van nője, a nőcske meg elég naiv volt ahhoz, hogy semmi gyanúsat ne vegyen észre.
21L
2012. szept. 9. 16:39
4/10 A kérdező kommentje:
és ha azt még hozzáteszem,hogy a megcsalt nőt már figyelmeztették...de mégsem reagál...pedig már be is bizonyították,hogy jóban van a barátja velem...szóval...nekem olyan,mintha nem akarna tudomást venni róla,nem érdekli...ha szeretné érdekelné...ha nem szereti,csak érdekkapcsolat...akkor megértem hogy nem hagyja ott,holott tudja,hogy csalja a pasija.Vélemény?
Van amelyik nem derül ki, csak ha utána járnak és minden követ megmozgatnak, hogy kiderüljön...lsd: én :)
Én nem voltam szerető, én voltam a barátnő, de volt egy sejtésem hogy megcsal... Elkezdtem utánajárni, először őt kérdezgetni, ő meg hülye lett volna bevallani...Aztán sajnos kiderültek a dolgok mégpedig úgy, hogy a hugija elszólta magát nem gyengén....
Szóval nem minden derül ki, csak aminek nagyon utána járunk, vagy esetleg meglátnak valahol...
2012. szept. 10. 06:57
Azért nem hiszi el a megcsalt,mert szereti a férjét és nem akarja elhagyni.Vagy egyszerűen annyira bízik benne,h. nem feltételezi róla.Sokszor a férfiak az asszonnyal akkor bánnak a legjobban,amikor vaj van a fülük mögött.
2012. szept. 10. 14:08
Miért màsztàl bele!? Szerencséd van, hogy az asszony nem lép semmit, szerintem màs nem igy reagàlna! tölem nagyon durvàn kapnàl, és nem csak szoban, ököllel is:)
23L
2012. szept. 11. 19:31
8/10 A kérdező kommentje:
tényleg 7-es? Akkor mesélek...engem hagyott el a férjem,egy huszon éves r.banc miatt,a gyerekével együtt,az se számított,csak a díszpinty...most viszont velem csalja 5. hónapja a díszpintyet..És jól esik a lelkemnek,és mindent megadnék azért,hogy az a kis r.ngyó megtudja,hogy a drága szerelme,akit elvett a családjától,őt is csalja...
9/10 A kérdező kommentje:
ja,és anno,én voltam az asszony,és nem léptem durván...aki menni akar,el kell engedni...úgyis visszajön,ha megunja
10/10 anonim válasza:
Meglehetosen eretlen a gondolkozasod...Miert ugymond ribanc a baratno? Es hogy velekedsz a ferjuradrol? O nem hibas? Es miert csak a vendetta foglalkoztat? Ez az egesz csak a szexrol szol? Szereti barmelyikotok is a masikat?? Tosztazd a viszonyod a ferjeddel es ne sexelj addig, mig nem dontotte el, hogy mit akar. Meltosag!!
2013. febr. 27. 13:39
Kapcsolódó kérdések: