Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás? Helytelen lenne?
Miután összeházasodtatok, azután kezdett el inni?
Nem értem hogy jött a képbe az ex, csak úgy eszedbe jutott?
Mondhatnánk hogy várd meg a válást, de az nagyon-nagyon sokáig is elhúzódhat, ha az egyik fél nem akarja...
Nem fogom szépíteni, szörnyű élethelyzetben vagy, és figyelmetlenségből, nemtörődömségből, vagy kényelemből jutottál ide. A problémád túl összetett, és kioktatni sem szeretnélek, szóval csak a kérdésedre válaszolok.
Ha megcsalod akkor tied kell legyen a terhe, és nem nyomhatod vele őt is. Ha kiderül kiderül, de nem lehet elmondani neki, végképp nem a magad megnyugtatása miatt. Ha van önbecsülésed és bátorságod, akkor válj el és ha már külön éltek csinálj amit akarsz.
miért kéne itt becsületről beszélni, a leírtak alapján ez egy görény.
én nem várnék a válásig, a babám és a saját boldogságom érdekelne, nem az "illem".
első voltam
A pici babáknak is nagyon érzékeny kis antennácskáik vannak, a legkisebb érzelmi feszültséget is megérzik a környezetükben!
Azzal, hogy ezzel a férfival élsz, és nem válsz el, legfőképp a gyerekednek teszel rosszat.
21/l
Hát nagyon rosszul választottál, de nem akarok most emiatt beszólni, nyilván van épp elég bajod... azért ha túl leszel rajta, gondold majd át jó alaposan a dolgokat, és legközelebb okosabb legyél.
Ez a csávó meg egy féregnek tűnik, szabadulj meg tőle minél előbb. És nyugodtan vedd fel a kapcsolatot az exeddel. Ha valaki így bánik a párjával, mint veled a tiéd, az már semmilyen jogot nem formálhat a másikra szerintem, azt sem, hogy hűségesek legyenek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!