Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Helytelen. De hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helytelen. De hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Olyan röviden írom le ahogy csak lehet :)

Szóval van egy srác, legyen Tibi. Régóta ismerem, de volt hogy egy év egyáltalán nem beszéltünk. Neki közbe lett barátnője(most már több mint 1 éve együtt vannak). Egy közös haverunk által mi megint jóba lettünk Tibivel, elkezdtünk beszélgetni. Célozgatott rá hogy ha nem lenne barátnője, igencsak bepróbálkozna nálam, de nem törődtem vele. Aztán egyik este, elkezdett nekem eléggé perverz dolgokat írkálni. Konkrétan leírta hogy mi a vágya velem, részletesen.. Furcsa volt.. nagyon nem is törődtem vele, hisz barátnője van.. Nagyon sokat beszélgettünk, többször volt hogy elkezdett perverzkedni, de mellette értelmesen beszélgettünk általános dolgokról. Aztán valahogy elkezdtünk találkozgatni, titokban.. Az elején nem volt semmi, majd később is "csak" csók, ölelés, összebújás.. tudtuk hogy helytelen, de mindketten élveztük ezt a "titokban sokszor a semmi közepén csak ketten" dolgot. Mondta hogy, ha netán beleszeretnék, nagyon elgondolkozna rajta hogy maradna-e barátnőjével, vagy inkább én.. Közben elég sokat hallottam tőle, hogy barátnőjével így-úgy összevesztek, próbáltam neki segíteni, meghallgattam. Egy idő utána valahogy meguntam az egészet, ő akart még találkozni de én már nem. Meg is beszéltük, hogy ennyi volt. Aztán lehívott a szülinapi bulijára, ahol nagyon jól elhülyéskedtünk(nem volt ott a barátnője), volt hogy fuvarozni kellett 1-2 embert akkor engem hívott hogy kísérjem el, és amikor kettesben voltunk se történt köztünk semmi olyan, még szóban se. Azóta megint elkezdte írkálni, hogy nem tudja miért, de még mindig engem akar, olyan gyönyörű vagyok és aranyos.. aztán feljött témának, hogy van egy gyűrűje, amit egyszer talált, nagy eszmei értéke van, egy különleges embernek tartogatja.. nem barátnak, barátnőnek.. és rám gondolt. Nem vettem komolyan.. ám ma kaptam tőle egy sms-t hogy postaládámba van egy boríték, ő megnézné.. tényleg kaptam tőle egy gyűrűt..

Egyszerűen nem tudom mi legyen.. tudom, tudom nagyon jól hogy helytelen, őszintén nem is gondoltam hogy ennyire komoly lesz a dolog.. de az a gyűrű megpecsételte a dolgot. Őszintén nem is tudom mi van köztünk, nem szerelem, de több mint barátság jóval.

Szerintetek mit tegyek? Kapcsolatba nem hiszem hogy bele mennék valaha is vele, hisz ha barátnőjével megtette ezt, megtehetné velem is. Le kellene zárnom az ügyet? Tanácstalan vagyok.. Volt már valaki ilyen helyzetben?Köszönöm aki normális, értelmes és nem trágár választ ír!

2012. márc. 30. 23:00
 1/3 anonim ***** válasza:
ezekre a fiukra egy szo van puhàny pocsu.egyèrtelmu hogy èrez iràntad valamit baràtsàgnàl biztos tobbet.csak megszokta a baràtnojèt valoszinu akaszkosik mèg hozzà ès nincs mersze szakitani(de emiatt biztos o is szenved) mond meg neki vilàgosan addig biztos nem lesz semmi ameddig nem szakit.de vigyàzz ha egyszer elèrted hogy szakitson ne hogy kitalàld h mègsem akarod legyèl benne biztos!!bàr ahogy most ahogy a szavaidbol leszurtem te annyira nem vagy oda a sràcèrt tehàt nem vagy beòè halàlosan szerelmes.tisztàzz eloszor sajàt gondolataid.az a legfontosabb hogy te ne sèrulj de màsokat se verj àt.sok sikert
2012. márc. 30. 23:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Pedig egyszerű a képlet: ha tőled egyértelmű visszajelzést kap, akkor dobja a csaját. Ennyi. Nem több, nem kevesebb. Szóval add be a derekad, ne filozofálgass már annyit! A barátnő valsz. sohasem volt olyan hatással mint te. Csak volt, hogy legyen valaki. Emiatt ne érezz lelkiismeret furdalást.
2012. márc. 30. 23:21
 3/3 anonim válasza:
Szerintem ez a "Tibi" egy nem túl megbízható figura. Amíg nem szakít véglegesen, addig meg se forduljon a fejedben tartós kapcsolat. Ha képes szakítani érted, akkor biztos szeret, és ha te TÉNYLEG VISZONOZOD AZ ÉRZÉSEIT, ÉS TUTIRA BIZTOSAN NEM AKARSZ MAJD EGY FÉL ÉV UTÁN ELVÁLNI, AKKOR, ÉS CSAKIS AKKOR FOGADD EL AZ AJÁNLATOT! Természetesen addig ne szakíttasd "Tibit" a barátnőféléjétől, amíg nem vagy határozott a dolgokban. Sok sikert! :) ;)
2012. okt. 19. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!