Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti megnéznétek egy ilyen pasit az utcán? Ő is nézett hogy léphetnék tovább?
Vidéki városban élek és ma láttam egy srácot az utcán , akit eddig még nem és igen csak tetszett :D Nem szoktam fiúkat megnézni , nem vagyok olyan típus de őt muszáj volt.
Hát nem is tudom , fiatal lehetett talán 18 . Nagyon nagyon helyes volt , még nem is láttam ilyet. Egyszerre volt férfias meg kisfiús , nagy zöld szemek , szép kecses orr , formás száj sötét haj. Olyan napbarnított , rézbőrű volt , és jóó izmos . Nem az a nagydarab , de vastag eres kezei voltak ,széles válla . Olyan velem egy magas lehetett tehát 175 centi körül. Jól is öltözött és valami csajjal volt ,aki nemhiszem hogy a barátnőjel lett volna.
És amikor szembejött velem ő is megnézett és a tekintetéből ítélve eléggé tetszhettem neki... remélem :D
Most komolyan hogy jöhetnék össze vele? Ha újra látnám mit csináljak? Kutyával voltam ami megugatta :,D
te hány éves vagy?
vagy mit vársz mit csináljak?
adjak tanácsot? pletykáljak veled?
vagy mi a kérdés célja?
így:
hé buksi nyugi, jajj bocsi nem szokott ám ilyen lenni. hm te új vagy erre felé?
Ejha, de kíváncsi lettem erre a srácra. Egész biztos utánna fordulnék, és szinte már szúró szemekkel méregetném :)
ha legközelebb látod, engedd a kutyádat hosszabb pórázsra, (feltéve ha nem egy harapós kis g*ci) hadd szaladjon oda a sráchoz, (vagy tanítsd be,hogy ugráljon fel idegenekre és egyből lesz beszédtémád vele!
jajjjjj szorítok!
Ma 23:14 hát ez k*rva jó kár hogy nem jutott eszembe :/// :)
De csak mert tök váratlanul ért és különben sem szoktam úgy igazából ismerkedni.
Amúgy igen ilyesmiket várok. Meg pletykálhatunk is :D
vagy kiderül hogy allergiás a kutyákra, meg rád, meg a kedvességre, meg a lóvasútra.
és bunkó paraszt módon majd megaláz téged és a kutyád az utca közepén és elmegy. meg a lóvasút
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!