Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léphetnék túl ezen?
Az a baj,hogy felnőtt nő létemre gyerekesen viselkedem,hiszen iszonyúan ragszkodom a múltamhoz,és képtelen vagyok elengedni és feldolgozni a fájdalmat és haragot,amit érzek.Még mindig szeretek egy olyan férfit,aki átvert,megalázott,és válogatott sértéseket vágott a fejemhez.Ráadásul mindez lassan öt hónappal ezelőtt történt,de még mindig nem telik el úgy nap,hogy ne jönnének fel bennem a régi emlékek,és hogy ne gondolnék Rá.Holott abszolút nem érdemli meg...A mai napig pokollá teszi az életemet a gondolat,hogy ő mással viháncol vígan,miközben én nyelem a könnyeimet,ráadásul tejlesen kifordult önmagából,megváltozott,és a nőjével együtt röhög rajtam.Mindketten lenéznek,és a nyomoromon élvezkednek.
A gond az,hogy én is változtam negatív irányban,öt hónapja nem vagyok önmagam,egy meggyötört arcú zombi vagyok,kiül az arcomra a fájdalom,elég mély depresszióba estem még tavaly ünnepekkor (Szenteste előtt szakított velem),és azóta képtelen vagyok kikecmeregni ebből a gödörből,fogytam is sokat.
Hiába dolgozom,vezetem a háztartást,heti öt napot pörgök a munkahelyen,de az agymat nem bírom leállítani,folyamatosan ezen pörgök.Lassan úgy érzem,megőrülök...Egyszerűen annyira függök egy aljas embertől,akár a drogtól,én nem is értem saját magamat.
Próbáltam a negatívumokra gondolni,az sem segített.Egyszerűen nálam ennyire elnyúlik az úgynevezett gyászidőszak,de vajon ez normális?Szerintem egyáltalán nem.Szóval látom én a problémámat,de mit tehetnék még?Mániákus vagyok,vagy elmebajos,nem is tudom.Képtelen vagyok feldolgozni ezt az egészet.Mit tegyek?
Úgy hogy abba hagyod a hisztit 30 éves nő létedre!
Más elveszti a gyerekét, vagy elválik tőle a férje és egyedül marad egy gyerekkel és fel tud állni!!! Mert az élet nem arról szól, hogy bőgök egész nap!!!
Tudod mit???
Te megteheted azt hogy leülsz és siránkozol egész nap, rengeteg időd van erre ezek szerint!
Csinálj valamit menj el szórakozni, vagy vásárolni! mosakodj meg öltözz fel csinosan és légy nyitott keress egy pasit!
Amit te művelsz az hiszti!!!! Persze, hogy kiröhögnek, mert úgy viselkedsz mint egy 14 éves kamasz! De még az sem viszi ennyire túlzásba!
Ami volt emult túl kell lépni! Nem te vagy az egyetlen akit elhagytak!!
Ne csináld ezt tovább mert odamegyek és megmosdatlak hideg vízzel!!! 30 éves létedre!!!
Bocsa kifejezésekért de ez kell neked! Állj talpra! Zárd már le ezt a b@szott előző sz@r fejezetét az életednek és kezdj egy új fejezetet...
Melynek a címe: "boldog leszek, de hülye soha többet, és mostantól mindenre odafigyelek!"
Nem 30 éves vagyok,de ez nem számít,azt hiszem.Időm nincs olyan rengeteg,mondtam,hogy van munkám,elfoglalom magam,és mégis,valahogy bekattantam.Talán ez sokaknak hisztinek tűnik,nekem maga a pokol,azok fényében,amiken átmentem az illető miatt.Elég sok mindent megtettem azért a kapcsolatért,amit egy hisztis,elkényeztetett nő soha nem tenne meg,nem hisztis vagyok,csak jólesett kiírni magamból,és vágyom a szeretetre,mint mindenki más.
Érdekes módon Ő is mindig azzal rendezte le a dolgokat,hogy hisztis vagy,és kész.Szerintem ez nem ilyen egyszerű.Én túlságosan érézkeny vagyok,nem pedig hisztis.
Ahhoz meg nem ismersz,hogy kijelents olyan dolgokat,hogy olyan vagyok,mint egy 14 éves,meg persze,hogy röhögnek rajtam,stb.Aki nevet más fájdalmán,az gyerekes szerintem.
Még csak le sem írtam a történetet,tehát nem tudsz tényeket,ennyiből nem tudom,hogy szűrted le,ki milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!