Hogyan léphetnék túl ezen?
Jajj Istenem...:( NAGYON SAJNÁLOM!!!Én sosem tudtam állatok nélkül létezni,és tudod milyen érdekes,azokat az embereket,akik nem tartanak állatot,érdekes módodn valahogy nem tudom megszeretni sem.
Nekem is volt már sajnos nem egyszer,hogy elvesztettem a kutyáimat,az egyik még fiatal volt kb. másfél léves,és mert ugatott a "kedves" szomszédok megmérgezték...hetekig élt még utána,de rettenetesen szenvedett szegényem ...nem mentem iskolába sem,hanem a kis szájába csepegtettem tejcit és kamillát,illetve orvoshoz hordtuk,de nem lehetett már megmenteni...
Aztán megmentettem egy német juhász kutya életét,pont vitték elaltattatni,mert nem szépen ment,hanem ízületi gyulladása volt,s ez kizáró ok a tenyésztésből.Nah,nekem több sem kellett,befogadtam az én jó öreg LUX kutyámat,akkor másfél éves volt,s mi 13 évet élétünk együtt :) elvittem kiállításra,tenyésszemlére,s a végére K3 munkavizsgás rendőrkutyát faragtam belőle :)))-gondolhatjátok az eredeti gazdáját a rosseb ette,mikor megtudta :D..
Aztán drága LUX-om egyre öregebb lett,egyre nehezére esett a járás is,mi vittük orvoshoz,de sajnos az időt megállítani nem tudtam...:( reggelre elaludt...:(-ha rágondolok,mikor írom ezeket a sorokat a szívem is megfájdult,mert vele együtt az életem egy szakasza is lezárult...:(-remélem fentről figyel minket,és tudja,hogy sosem feledjük...
Neked kedves kérdező MINDEN JÓT KÍVÁNOK SZÍVEMBŐL,és én tanácsom,ha akarod fogadd meg,kérlek szerezz be egy másik kis cicát,akit szerethetsz-hidd el-igaz a mondás,miszerint:kutyaharapást szőrivel...Minden jót!
Nálunk is így volt, hogy tök későn ultra hangozta meg az orvos, amikor már teljesen áttétes volt :(((
Erre csak az idő a gyógymód.
Eszméletlenül rendesek vagytok!:)
Nekem is az volt az első, hogy be kell szereznem egy új cicut, aki lefoglalja a gondolataim, és törődhetek vele. Még szüleimmel lakom, persze ők nem akarják, de majd meggyőzöm őket valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!