Hogyan léphetnék túl ezen?
Van két "barátnőm", akik konkrétan nem a barátnőim már, mert sikerült elérnem, hogy hagyjanak... nem szó szerint mondtam meg nekik, hogy na most takarodjatok az életemből, hanem magamban igy tudatositottam vagy mi, hogy nem kellenek, mert csak fáj az, hogy barátok vagyunk, és igy óvatosan célozgattam, hogy en legyek túl kemény, mert azt én sem szeretem ha elküldenek a búsba, de még olyan bunkón is mellé.
Meg aztán ugy akarnak engem beálítani, hogy nekik jó legyek, mint barát. Belém akarják verni azokat a tulajdonságokat, amik nekem sosem lesznek, és igy nem tudok megfelelni, és ezért tettem ki a szűrüket lassacskán. Fáj, hogy már nem vagyunk barátok, ami valójában nem is lehetett barátság ha ilyeneket vártak el tőlem. Inkább ugymondanám hogy már nem tartjuk a kapcsolatot. Úgyérzem jobban döntöttem igy, mert mellettük csak szenvednék, és lassan beletörődök hogy nincsenek. Nos, az a helyzet, hogy nekem barátaim soha nem voltak, ezért iskolát váltok szeptembertől, hátha sikerül mégis csak, más, megértőbb, elfogadóbb társaságot találnom. :) viszont van egy rossz is ebben, mert lehet, hogy pont rossz társaságba kerülök, és megint rengeteget fogok csalódni, meg szenvedni mások végett.. szerintetek jól döntöttem hogy kiadtam az útjukat, meg a többi? tudnátok ötleteket adni hogyan tehetem leggyorsabban túl magamat rajtuk?
16éves vagyok, és az a baj, hogy én ilyen szorongós féle vagyok, és NEM TUDOK bízni, elhinni a dolgokat, akár igaz akár nem. és mert hogy ők eddig viseltek el, hogy én nem akarok megváltozni egyáltalán, nekem jó ez igy ahogy vagyok, stb.. de ők sem teljesen egészségesek agyilag ugymond..nekik is van xy bajuk.. én legyek az aki mindenkihez alkalmazkodni fog.. melyik pizsamájukban álmodták hogy majd tőlem meg is kapják? én ugyan nem fogok ugy alkalmazkodni másokhoz, hogy viszont nem kapom vissza.
Meg ez a szeretet hiány, amiellen nem tesznek semmit.. nekem fontos lenne, hogy gyakran tudtomra adják, hogy fontos vagyok, de nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!