Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti megnéznétek egy ilyen pasit az utcán? Ő is nézett hogy léphetnék tovább?
Figyelt kérdés
Vidéki városban élek és ma láttam egy srácot az utcán , akit eddig még nem és igen csak tetszett :D Nem szoktam fiúkat megnézni , nem vagyok olyan típus de őt muszáj volt.
Hát nem is tudom , fiatal lehetett talán 18 . Nagyon nagyon helyes volt , még nem is láttam ilyet. Egyszerre volt férfias meg kisfiús , nagy zöld szemek , szép kecses orr , formás száj sötét haj. Olyan napbarnított , rézbőrű volt , és jóó izmos . Nem az a nagydarab , de vastag eres kezei voltak ,széles válla . Olyan velem egy magas lehetett tehát 175 centi körül. Jól is öltözött és valami csajjal volt ,aki nemhiszem hogy a barátnőjel lett volna.
2012. márc. 25. 23:11
11/15 anonim válasza:
mi a szar az a lóvasút?:D már másodjára olvasom:D
12/15 anonim válasza:
:D XD olyan mint a várógép... ön helyett is vár...
13/15 anonim válasza:
Szerintem a gyerek b*zi, ne próbálkozz, főleg rézbőrű, kecses orrú, sötét hajú: szerintem cigó.
14/15 anonim válasza:
osztom az előzőt. rézbőrű...indián vagy mi a f.sz??
a másik hogy csajjal volt aki nem a barátnője volt.. hát honnan tudod te azt?
15/15 anonim válasza:
mondjuk , esetleg éppen megint véletlenül kutyával vagy, hosszabb pórázra engeded amint észreveszed a fiút, hopp véletlen odamegy megugatja iesmi erre te , "jaj bocsi nem tudom miért csinálja ezt nem szokott ilyen lenni" , itt kicsit vársz mit reagál ha tettszik neki hogy belekezdtetek egy beszélgetésbe azt úgyis észreveszed , aztán vársz egy kicsit pl addig vissza fogod a kutyát, aztán ha nem nyög ki semmit a csávó pl felhozhatod , hogy te új vagy a környéken egyébként? aztán innentől meg már beindul máris a beszélgetés... ha ezek után sem tud kinyögni egy szót se akkor az gázos:/:( :) de ha jobban belegondolunk ha már eleve ilyen adott a helyet szinte filmbeillő hogy a kutya pont megugatja véletlenül oda is megy esetleg és erre vagy nem tud vagy nem akar reagálni akkor annyi a csávó , de nem hiszem hogy egy ilyen lehetőséget akár egy dumálgatásra is kihagyná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!