Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú, aki tönkretett érzelmileg és tudomást se vesz róla, mit tegyek?
Hát ezzel nincs mit kezdeni. Te tisztességes akartál lenni, de egyben naiv is voltál mert elhitted hogy szakít vele. Éppen ezért addig (bármennyire jófej, helyes, cuki és azt hisszük hogy megbízható) addig NEM szabad semmilyen kapcsolatot létesíteni (se ölelés, se puszi) amíg enki bnője van... mert ez lesz a vége.
Most már sok minden nem tudsz csinálni, szard le és kész. És eszedbe ne jusson megalázkodni előtte azzal hogy még oda vagy érte, illetve esetleg összejössz vele. Mert azzal már magadat írnád le.
én most tàmadni foglak! Te nem vagy igazi baràtnö! Miért nem mondtad meg a kannak, hogy neki baràtnöje van, aki ràadàsul àllitolag a legjobb bnöd! Egy szemét r.banc vagy, én szembe köpnélek. Sajnos nekem is volt ilyen "barätnöm"...Egyvalamit jegyezz meg: NE KEZDJ KI OLYAN PASIVAL AKI FOGLALT!!
Büdös ku.rva. Megérdemled a szenvedést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!