Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/36 anonim válasza:
ja,és ne legyél te a "megváltó"...úgy is le fog cserélni hamarosan...ha a felesége mellett nem bír magával,miből gondolod,hogy melletted bírna...?!
22/36 A kérdező kommentje:
21.válaszolonak üzenem hogy ezért akarom kikésziteni.
2012. szept. 14. 23:31
23/36 anonim válasza:
Szexelhetsz te vele naponta ötször is...ha megun,úgy is eldob,te csak szerető vagy.Világos?
24/36 A kérdező kommentje:
23asnak. vannak még csodák!!
2012. szept. 15. 00:00
25/36 anonim válasza:
Nem jó helyzetben vagy! Ha egy kis esze van egy futó kalandért nem fogja otthagyni a feleségét. Ha a nejével megtette hogy megcsalta, akkor veled is megtenné... hagyd ott még időben!
26/36 anonim válasza:
Téged is lefog cserélni ugyanúgy idővel,tehetsz te bármit,minden csoda 3 napig tart.
27/36 anonim válasza:
Kedves kérdező,nem tudom miben reménykedsz.Te is csak egy akaratos kis szuka vagy,aki azt hiszi,mindent megkap amit akar.Majd ha pofára ejt a pasi,akkor legyen ilyen nagy arcod.
28/36 A kérdező kommentje:
27válaszolónak, nem vagyok szuka,nem ejt pofára,ha igen volt pár jó dugásom.Akkor jön másik!!!!!!
2012. szept. 15. 10:58
29/36 anonim válasza:
Volt pár jó dugásom? akkor jön másik? Ezek szerint te sem vagy szerelmes, nem fontos neked a pasi! Akkor miért akarod magadhoz láncolni???
30/36 A kérdező kommentje:
csak a dugásért nem kell elválnia,mert most ez igy jó nekem neki vagyis mind2nek.Ő is benne van már nyakig a kapcsolatban, és nagyon jók vagyunk eggyütt.Dugás után mehet haza!Ennyi!!!!!
2012. szept. 15. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!