Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/36 anonim válasza:
Na azt nem mondtad hogy szeretők vagytok :D
13/36 anonim válasza:
gondolom van család meg gyerek...jobb lenne eltakarodni az életéből...te is megkaphatod ezt még az élettől,így gondolkozz!
14/36 A kérdező kommentje:
nem vagyok 1dül a világon evvel a témával.
2012. szept. 14. 18:07
15/36 anonim válasza:
Nem...sajnos...r.bancoknak áll a világ...ha ti nem lennétek,nem szakadna el sok gyerek az apjától és nem sérülne lelkileg örök életére...szánalmas vagy
16/36 A kérdező kommentje:
csak felesége van de azt mondta rá hogy üres uborkásüveg!
2012. szept. 14. 18:12
17/36 anonim válasza:
Majd egyszer rád is ezt fogja mondani a férjed...
18/36 Geta96 válasza:
Ez egy olyan helyzet hogy szégyeld magad.
19/36 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy szégyelni kéne magam, valamiért csak akar engem,
2012. szept. 14. 23:17
20/36 anonim válasza:
nézd,én benne vagyok ebbe a szituba,mert a férjem elcsábította egy fiatal kis k.rva-szó szerint,el is ment,nem érdekelte se gyerek se semmi,pedig nem voltak gondjaink,szex is volt...stb...mert szerelmes lett...a feleség helyében jól megtépnélek és nyomatékosan "megkérnélek",hogy takarodj el az életükből..ezt én nem tettem meg...lehet hiba volt...ne megtartani akard...hanem engedd el...HAZA...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!