Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/36 anonim válasza:
mindenféle szúró, vágó eszköz segítségével
2/36 A kérdező kommentje:
nem akarom hogy meghaljon.
2012. szept. 14. 16:56
3/36 anonim válasza:
Mi a célod? Mit értesz kikészités alatt?
4/36 anonim válasza:
nyald ki a fenekét és újjazd meg...
5/36 anonim válasza:
sokáig cumizod lényeg előtt,közben,után
ha elélvezett nem hagyod pihenni, hanem a kövi menetet követeled
6/36 A kérdező kommentje:
3.válaszolónak,csak engem akarjon mindig!!!!ezért!!!!
2012. szept. 14. 17:03
7/36 anonim válasza:
Kötözd vagy bilincseld meg,így kényeztesd,mélytorkozz,legyél vad,ilyesmik.
8/36 anonim válasza:
Sokat jelent a szex egy kapcsolatban-kapcsolatnak,ez tény,de hidd el:nem ezzel tudod megfogni,hanem azzal,aki és amilyen vagy! Add önmagad és legyél az,akibe beleszeretett az a fiú!
9/36 anonim válasza:
#3vok. Nem ezzel tudod biztositani az "örök" szerelmét sajnos.
10/36 A kérdező kommentje:
9.hozzászolónak mi szeretői viszonyban vagyunk. tudom nem tart örökké, de addig legalább csak engem akarjon, mivel ha mindene meglenne nem kezdett volna velem!!!!!
2012. szept. 14. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!