Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom miért viselkedik így? Segítség!
#8.-hoz:
Akkor nagyobb a baj...
Én továbbra is tartom a véleményem, hogy -életkortól függetlenül- azon a szinten vagy!
Öhömmm...
Itt mindenki mily kedves, hogy szeret ésatöbbi...
El ne felejtsd azt a lehetőséget is, hogy ő tudja (vagy sejti) hogy még szereted és csak bolondít, amit ő kicsit élvez is, mert tudja hogy bármikor megkaphatna (nem csak testi kapcsolatra gondolok) és kihasználja, hogy szereted.
Tudom, én is ezt teszem egy lánnyal, és 99%-ban ugyan ez a helyzet mint ami veletek van, csak neki most (már) nincs barátja, de tudom, hogy hozzám bármikor visszajönne
Nem azért teszem, mert szemét vagyok, csak néha olyan jó kicsit úgy beszélgetni vele mintha együtt lennénk, de sosem "szúrnám" hátba, hogy fájjon neki, semmi olyat nem teszek vele amivel megbánthatnám, csak kicsit játszok vele, de csak finoman, hogy ő is élvezze a dolgot és én is :)
# 13/13 ma 14:34
Vagyok, igazából ahogy elolvastam azt hittem, hogy "ő vagy" (nevet nem írok:D) csak mi már nem egy suliba járunk...De stimmel hogy alig volt 1 hónap, és csak csók, plusz hogy neki óriási szerelme voltam, és hogy volt barátja is.
és 20/f voltam ő pedig 20/l
Lehet hülyiteni szeretne de nem adom oda magam!! Tecik mert helyes de az a baj h ő nagyon szerelmes típus de szerintem sosem lesz komoly kapcsolata.. én pedig a tartós kapcsolaatokra hajtok :)
Szóval magyarul hülyének néz?? Mert tudja h elen állok neki mert van barátom de nehezen..:S
egy az egyben ő vagy még írásra is, kezdek félni.
Egyébként igen, miattam, vagy is én, mert akkor még nem szerettem volna komoly kapcsolatot. Csak nagyon tetszett és hajtott a dolog hogy megszerezzem, ha nem is szexre, de csak arra is hogy elmondhassam hogy az enyém volt :)
Viszont miután szakítottunk, lett barátja, és 2× is megcsalta velem, csak csók, illetve sétálgatás esténként, amit mindig ő kezdeményezett, a csókot is. Plusz lett volna esélyem lefeküdni is vele, de akkor az valahogy elmaradt. De akár hányszor beszélek vele, bármikor el tudom venni az eszét, tudom hogy ez azért szemétség, de én nem mondom neki hogy szeretem, meg nem akarom megfektetni (bár ez nem igaz, hisz szép lány, és testi kapcsolat már mért is ne...) szóval nem használom ki, tényleg addig csinálom amíg ő is élvezi a dolgot meg én is :) És ez eddig megy szóval nem hagyok fel a dologgal, sajnos ilyen vagyok $: :)))
Pedig szerintem nem ő vagyok. :)
Szóval,az én volt barátom is olyasmit tervez(ne) mint Te? Am én meg a suliba hallotam vissza mindenkitől h jártam vele..tehát dicsekedet vele ... ez valmien szinten jó nem? Mert akkor jó csajnak tart ;) és nem bánta h mi volt :$
Persze, mindenki dicsekedik azzal hogy járt valakivel, általában csak olyannal jár az ember akit szépnek tart és "büszke" rá
Hé, én nem tervezek semmit, csak beszélgetek vele, persze néha kicsit másképp mint másokkal. Múltkor írta is hogy olyan mint egy távkapcsolat (bár egy városban lakunk), de semmi tervem nincs. Viszont ha megint felkínálná az egyik éjszakáját nekem, azt bevallom nem hagynám ki, csak sajnos tudom, hogy akkor ismét össze szeretne velem jönni, én pedig nem, de hát ember vagyok, testi kapcsolatra szükségem van nekem is :) És se nem erőszak, se nem átverés, ő tudja hogy mit akarok tőle és mit nem szóval, nem lennék szemét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!