Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most őszíntén ciki roma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszíntén ciki roma fiúval járni?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. A barátom roma. Tök normális, dolgozik, szeret. Viszont mintha kicsit talán lenéznének miatta pl. a munkahelyemen. Ez most annyira lenézni való dolog? És ha szeretjük egymást? Nyilván nem az volt az álmom, hogy romával legyek együtt, (nem utáltam őket, de azért mégis) viszont én szeretem őt és viszont! Akkor? Baj ez? Őszíntén!
2009. júl. 30. 18:43
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Utolsó! Miért reméled? Nem értem.
2009. júl. 30. 19:15
 22/46 anonim ***** válasza:
29%
Én is remélem, ne haragudj. Nem kellene keveredni tényleg a cigányokkal, mert megvan az esély hogy a gyereketek olyan igazi szokásos cigány lesz.
2009. júl. 30. 19:22
 23/46 anonim ***** válasza:
58%

Ha szeretitek egymást,ne érdekeljen mások véleménye!!!:)

Nekem volt egy kolleganőm,aki romával jött össze...vettek egy házat,nagyon szeretik egymást,rendes a srác,dolgos,meg ápolt...szal minden!!

Eljegyezte a csajt,és nemrég született egy GYÖNYÖRŰ kisbabájuk:)

Én nem itélem el az ilyen kapcsolatot,mert némelyik normálisabb,mint egy magyar ember!!

Lehet pontozni:D

2009. júl. 30. 19:27
 24/46 anonim ***** válasza:
20%

szia

Ne haragudjatok de nem csak a romák rasszisták ,hanem ugyan ugy a magyarok is !Es amugy gondoljatok bele nem csak roma a magyarral hanem ugyanugy a fekete a feherrel ,a fekete a kinaival , es ez termesztes , es ez lesz meg 100 ev mulva is !

en nem ismerlek teged de en mint kivülálló sok sok boldogságot kivanok neked es a parodnak :)

17 eves lany

2009. júl. 30. 19:34
 25/46 anonim ***** válasza:
31%
Ha szeretitek egymást, akkor mi a baj? Éljetek boldogan 100 évig :) És ne azt nézzétek, hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja :) 1-2 nap és megszokják a körülöttetek élők. Viszont azzal tisztában kell lenned, hogy időnként neheztelni fognak rátok, az emberek már csak ilyenek :S
2009. júl. 30. 19:35
 26/46 anonim ***** válasza:
23%

igen baj. őszintén. miért nem inkább az én nagy p.csömet szereted?

-ReapeR-23/F

2009. júl. 30. 19:37
 27/46 anonim ***** válasza:
27%

Ha egy cigány normálisan van nevelve, nem lesz betőrő, sem gyilkos, mint ahogy ránk fehérekre is vonatkozik. Ugyanis senki nem annak születik.

Ilyen hülye előítéleteket, aminek semmi alapja, csak a gyűlölködés, rettenetesek vagytok.

Komolyan néha forog a gyomrom az ilyen butáktól mint ti.

2009. júl. 30. 19:38
 28/46 anonim ***** válasza:
66%
Akárki, akármit is válaszol a általad feltett kérdésre, itt Magyarországon!, hogy van képed büdös magyarozni, magyar létedre??? Tudd, hogy mit beszélsz!! Kérlek! Hova süllyedünk így?!
2009. júl. 30. 19:47
 29/46 anonim ***** válasza:
83%

Magyarországon és itt is szabad a vélemény nyílvánítás, és ha ő ezt akarja mondani, nehogy már lecseszd érte, mi vagy te az apja?Mindeki a saját háza táján kéne hogy söprögessen, nem mások dolgával kéne foglalkozni. Ha magyarországon ezt tennék a hozzád hasonló kioktató, erkölcs-sősz emberek nem itt tartanánk.....

Kérdező: Legyetek boldogok, őszintén kívánom, Ráfér a világra a változás )

2009. júl. 30. 19:50
 30/46 anonim ***** válasza:
91%

A "büdös magyar" után 2 kérdés jutott eszembe:

1. Vajon nem eleve provokatív szándékú a kérdés, cigányellenes fröcsögést várva?

2. Ha valós a helyzet és valós a probléma: "kedves" kérdező, egy ilyen megnyilvánulás elárulja, hogy te már döntöttél.

hmm.

2009. júl. 30. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!