Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most őszíntén ciki roma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszíntén ciki roma fiúval járni?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. A barátom roma. Tök normális, dolgozik, szeret. Viszont mintha kicsit talán lenéznének miatta pl. a munkahelyemen. Ez most annyira lenézni való dolog? És ha szeretjük egymást? Nyilván nem az volt az álmom, hogy romával legyek együtt, (nem utáltam őket, de azért mégis) viszont én szeretem őt és viszont! Akkor? Baj ez? Őszíntén!
2009. júl. 30. 18:43
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
59%

hát én nem járnék büdös cigánnyal.

-ReapeR-23/F

2009. júl. 30. 18:55
 12/46 A kérdező kommentje:
Te Reaper! Nem büdös, oké?? Írtam, hogy NORMÁLIS. És nagyon is ápolt.
2009. júl. 30. 18:56
 13/46 anonim ***** válasza:
88%

Az egyik válaszoló azt írta, hogy ebben az országban gond. Hát ne is haragudj, kedves válaszoló, de nálunk kevésbé vannak megkülönböztetve a cigányok, mint más országokban. Lehet ezen vitatkozni, de nem a roma fél, ha elmegy mellette vagy 10 magyar, hanem fordítva.

A kérdésre a válasz, semmi probléma, ha szereted. Nem más véleményére kell alapozni az életed. Éljetek boldogan! Sok sikert nektek!

2009. júl. 30. 18:58
 14/46 anonim ***** válasza:
53%

Ha téged nem fog zavarni,hogy "korcsokat" fogsz nevelni. Gondolj bele ,hogy ember - "ember" az addig rendben van. Olyan mint a kutya - kutya . De viszont a spánielt sem pároztatják magyar vizslával. Nem véletlenül.

Persze ha szeretitek egymást akkor csináljátok ,de készülj fel ,hogy elég sok embernek nem fog ez tetszeni ,mert hiába vannak rendes romák , de attól még az előítélet megvan ellenük az emberekben és NEM véletlenül ,főleg a mai világba.

És gondolj az ő családjra is. A cigányok elég nagy rasszisták.

15/46 anonim ***** válasza:
55%

reaper azért egy jó ork*rvát gondolom nem hagynál ki...

szóval pszt

16/46 anonim ***** válasza:
65%

Hát Reaper menj oda hova gondolom !

Büdös neked a munka, bazze mert állandóan itt lógsz.

Ha te el tudod fogadni hogy támadások, mint ez barom fognak titeket érni akkor vágj bele :)Mondom nekem 2 kapcsolatom is félromával volt, és néha voltak támadások, de leszartam, ilyen kis unintelligens kockafejűek mint reaper véleménye nem érdekel.....

2009. júl. 30. 18:59
 17/46 A kérdező kommentje:
Igen, Reaper nagyon szemét módon válaszolt, egyből büdös cigányozik... Te meg büdös magyar! Nah, mindegy! Köszönöm a válaszokat azoknak akik tudtak normálisan írni!
2009. júl. 30. 19:02
 18/46 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem ciki. Minden csoda 3 napig tart. Egy idő múlva már a körülöttetek élő, most titeket cikizők, lenézők is találnak maguknak más témát, amin tudnak csámcsogni (úgy látszik, nagyon ráérnek). Szeressétek egymást, legyetek boldogok! Éljetek úgy, hogy nektek jó legyen, a rosszindulatú csámcsogók meg elmehetnek...
2009. júl. 30. 19:03
 19/46 anonim ***** válasza:
65%
Szia! Egyáltalán nem ciki. Nekem is volt roma párom /sajna vége lett, a kapcsolatnak amit naon bánok/ tudom miről beszélsz. Akik lenéznek meg beszólnak azokkal ne foglalkozz, légy büszke a párodra, mert nem egy ingyenélő, munkakerülő, szeret téged ez a lényeg. Ha neked ő az igazi más ne érdekeljen. Legyetek boldogok! : ) ui: biztos szép gyereketek lenne :)
2009. júl. 30. 19:06
 20/46 anonim ***** válasza:
34%
hát remélem gyereketek nem lesz ...
2009. júl. 30. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!