Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most őszíntén ciki roma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszíntén ciki roma fiúval járni?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. A barátom roma. Tök normális, dolgozik, szeret. Viszont mintha kicsit talán lenéznének miatta pl. a munkahelyemen. Ez most annyira lenézni való dolog? És ha szeretjük egymást? Nyilván nem az volt az álmom, hogy romával legyek együtt, (nem utáltam őket, de azért mégis) viszont én szeretem őt és viszont! Akkor? Baj ez? Őszíntén!
2009. júl. 30. 18:43
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
58%

sztem ne érdekeljen mások véleménye,hogyha szeretitek egymást :)

(persze én nem tudnám magamat elképzelni egy roma fiúval,de az az én gondom,meg mert jelenleg más tetszik )

De komolyan a többieket sz@rd le :) és éljetek egyött boldogan.Szerencse,hogy egy ilyen rendes fiú aki dolgozik meg ilyenek :)

sok szerencsét a kapcsolatotokhoz!

16/L

2009. júl. 30. 18:47
 2/46 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. júl. 30. 18:50
 3/46 anonim ***** válasza:
22%
nekem eddig csak roma barátaim voltak, illetve fél romák :) A negatív véleményeket, amik a származásukról szóltak, mindig nagy ívben leszartam.
2009. júl. 30. 18:50
 4/46 anonim ***** válasza:
74%

Ehhez szokj hozzá. Egész életedben mindig meg fogod kapni, míg együtt vagyok. Sőt, ha esetleg közös gyermeketek lesz, őt is cigányozni fogják, erre készülj fel. Arról meg nem is beszélve, hogy nem biztos, hogy az ő családja, környezete elfogad egy magyar lányt.

A cigányokkal szemben nekem is igen kemény előítéleteim vannak, és megvan róluk a véleményem- bár van cigány barátom, s ebből fakadóan tudom, hogy milyen egy "normális" cigány. De a barátok ellenére is elítélő a véleményem a cigányság(!)ról.

FIatal vagy, gondold jól végig, hogy mit vállalz ezzel fel.

Szeretitek annyira egymást, hogy ezt túlélja a kapcsolatotok?

Keményen fogalmaztam, de tényleg a jóindulat vezérelt. :)

2009. júl. 30. 18:51
 5/46 anonim ***** válasza:
55%
Ebben az országban igen.Sok hátrányotok lessz belőlle.
2009. júl. 30. 18:51
 6/46 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem se törödj másokkal, bár pont én mondom ezt:S Nekem is volt egy roma barátom, de nem igazán mertem felvállalni, de tegyük hozzá, hogy ő nem volt valami rendes szoval jobb is igy.

De ha a te pasid normális és tényleg szeret akkor ne érdekeljen mit mondanak mások.

2009. júl. 30. 18:52
 7/46 anonim ***** válasza:
75%
Ha rendes a fiú, tehát dolgozik, nem használ ki, és szeret, akkor nincs gond. Csak valljuk be az ilyen roma kevés. Szerintem akkor ciki valakivel járni, hogyha a másik csak kihasználja az embert (és ilyen nem csak romák között van). A lényeg, hogy boldog vagy vele, szeretitek egymást. Ne érdekeljen más véleménye! Ha romával jársz, egyeseknek az böki a szemét. Én jártam egy rendőrrel, sokaknak az nem tetszett. Ha valaki boncmesterrel jár, akkor valaki azt tartja hülyeségnek. Olyan párt úgysem tudsz választani, aki mindenkinek tetszik. A lényeg az, hogy TE mit érzel iránta, és ő mit érez irántad. Ha boldogok vagytok együtt, akkor ne foglalkozz azzal, hogy más mit gondol rólatok. Lehet, hogy csak irigyek? :)
2009. júl. 30. 18:52
 8/46 A kérdező kommentje:
Ajjaj.. :S Pedig tök szerelmesek vagyunk, ismerjük egymást régóta. Tudom hogy ő nem az a szemét féle...
2009. júl. 30. 18:53
 9/46 anonim ***** válasza:
35%
ha téged nem zavar majd hogy félorkokat nevelsz akkor minden oké
2009. júl. 30. 18:54
 10/46 anonim ***** válasza:
55%
Ha tudsz azzal együtt élni, hogy mások lenéznek miatta és csámcsognak rajtatok akkor nincs probléma. Nem akarok ítélkező lenni, lehet a te barátod nem olyan mint az átlagos romák, de az emberek úgymond undorodnak tőlük, mert ápolatlanok.
2009. júl. 30. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!