Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az oka? hogy csináljak ellene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka? hogy csináljak ellene?

Figyelt kérdés
Már két éve, hogy szakítottam a legutóbbi barátnőmmel (ez már groteszk), azóta nem volt egy csajom sem. Ezt azért nem értem, mert előtte egyáltalán nem jelentett problémát a barátnő szerzés, mert hát pesten élek itt sok a hal a vízben, sportos is vagyok, viszonylag helyes és megkockáztatom hogy még jó humorú is... Ennek ellenére már amióta vele szakítottam semmi. Egy kapcsolatom nem volt. Nem tekintettem magam lúzernek, bár lassan afelé hajlok, mert hát vannak barátaim, sok csajjal jóban vagyok, de egyszerűen senkivel nem sikerül odáig jutnom h kapcsolat... Mi van velem? Ennyire be lennék ragadva tudatalatt az exembe? Jó, kicsit eszembe jut mindig amikor olyan helyen vok ahol megfordultunk, de nem kezdek el töprengeni, csak eszembe jut ennyi. Hogyan tudnám magam kibillenteni ebből a sz@rral teli vödörből?
2012. szept. 14. 00:38
 1/4 anonim ***** válasza:

nem viccelek,100%-ban dettó a szitu nálam is.

legyünk búzák,az ma már úgy is tök elfogadott:D

a viccet félretéve nem tudom meddig voltatok együt.én az exemmel 7 évig,előtte simán ment minden csajozás,de 7 év után mikor szakitottunk és próbálkoztam nálam is csak csőd volt,viszont amit én észrevettem hogy mint ha nem arra lenne szükségük a csajoknak mint anno.

2012. szept. 14. 00:51
 2/4 anonim ***** válasza:
ja,azt még elfelejtettem hogy a pasi ideál képe is rohamosan változik,és bevallom nem az én irányomba,de nem leszek másmilyen csak hogy növeljem az esélyeimet.
2012. szept. 14. 00:56
 3/4 anonim ***** válasza:
a csajoknak ugyan arra van szükségük szerintem csak féltek megnyílni :P
2012. szept. 14. 08:37
 4/4 anonim ***** válasza:

ha valaki fél megnyilni akkor eleve nem is próbálkozik:)

csak hogy ez rólam nem mondható el:D

2012. szept. 14. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!