Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig is ellene voltam az egy osztályban járásnak. De most lehet én estem ebbe a dologba?
Figyelt kérdés
Szóval adott a helyzet, hogy osztálytárssal lehetne több is mint barátság. Még nem léptük át a küszöböt, simogatáson kívül más nem volt. Se csók se egyéb. De én mindig is ellene voltam annak a dolognak, hogy osztálytárssal járjunk. Mert ugyebár ha szakíítunk, el se tudjuk kerülni egymást. 20 évesek vagyunk.2012. szept. 10. 09:41
1/6 anonim válasza:
én sem járnék osztálytárssal
nekem a legjobb barátnőm a csoporttársam,3 hónapja összevesztünk,én köszöntök neki,ő vissza sem köszönt,elég gáz így...és akkor mi lehet,ha az ex is velem jár egy osztályba...
2/6 anonim válasza:
Ha nagyon szerelmes lennék, eszembe se jutna, hogy szakíthatunk is. Meg aztán, ha valami miatt megszerettem valakit, akkor bizonyára nem lehet rossz ember, úgyhogy nem is akarnám elkerülni őt a későbbiekben sem, hiszen a barátom lenne. Persze nem szokásom haraggal elválni senkitől, úgyhogy tényleg nem félnék az általad említett dologtól sem.
3/6 anonim válasza:
20 évesek vagytok, olyan sokáig már csak nem jártok egy osztályba.
4/6 anonim válasza:
A szabályok egyik legerősebb alappillére mindig a kivétel. Nekem középsuliban egyik legszentebb alapszabályom volt, hogy soha nem kezdek olyan csajjal, aki BÁRMILYEN érzelmi szállal köthető valamelyik közeli cimborámhoz. Jelenleg kilenc éve élek egy lánnyal, akibe az egyik legeslegjobb barátom volt plátói szinten fülig belezúgva, amikor összejöttünk; egyszerűen éreztem, hogy ezt muszáj bevállalnom, mert nem ilyen nővel nem találkoztam még. A barátság is megmaradt, a nőt is ugyanúgy imádom ma is.
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos egyetem, és ha más nem akkor 3 év, nem 5 év. De akkor is sok.
2012. szept. 11. 21:02
6/6 anonim válasza:
na akkor inkább nem,ha több évről van szó,én írtam,hogy a volt legjobb barátnőm a csoporttársam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!