Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért leszek hamar szerelmes? Mit tudok tenni ellene?
Figyelt kérdés
18/L2012. jún. 22. 15:52
1/9 anonim válasza:
Ez általában hamar megy. És ha igazi, akkor semmit nem tudsz tenni ellene...
2/9 anonim válasza:
Semmit. A szerelem csak úgy jön. Tudom most nyálas leszek de a folyónak sem tudod azt mondani, hogy ne csordogáljon lefelé. De szerintem tereld el valamivel a figyelmedet pl: sportolj, járj futni, szerezz be valami háziállatot.
3/9 anonim válasza:
második LOL
Szerelmes? Vásároljon mósómedvét!
4/9 Diavolino44 válasza:
Semmit. Fogadd el ez van. Mar 2-3 nap utan olyan szerelemes vagyok, hogy forog velem a vilag. En inkabb elvezem, ha mindig attol felek hogy holnap vege lesz akkor az mar nem szerelem. A szerelembe ne keres racionalitast egyszeruen nincs benne, Ha megis talasz benne az csak muszerelem. Ott erdek talalkozik erdekkel.
Hagyd, hogy nyaron susson a nap s telen essen a ho!
5/9 anonim válasza:
Szerintem itt nagyrészt ilyen hormonális orgiáról beszéltek. Fellángolásról, nem pedig szerelemről. Ahhoz, hogy valakit igazán szeress, ahhoz ismerni kell őt, az pedig nem megy 2-3 nap alatt. Egyszerűen ilyen rövid idő alatt az megy, hogy szimpi az illető meg tetszik is, és beleéli magát az ember. Aztán idővel, ahogy jobban megismerjük a másikat már láthatjuk, hogy nem is olyan "tökéletes" mint amilyennek gondoltuk.
6/9 anonim válasza:
Nem viccel, van ilyen. Örül, ha valaki hozzászól, és úgy érzi végre eljött az ideje. Aki végre komolyan venné, nagyon szeretné.
7/9 anonim válasza:
Énálam is ugyan ez a helyzet.nemtudsz semmit csinálni
8/9 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy ebből rohadt nehéz kimászni.
9/9 anonim válasza:
Bár minden csaj ilyen lenne (nem dugásra gondolok) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!