Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves lány 21 éves fiú. Túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány 21 éves fiú. Túl nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés

2012. szept. 11. 19:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

16 évesen

fiúknál +-2 év

lányoknál +3,-1

az ideális

18 évesen, már nincs akadálya.

2012. szept. 11. 19:08
 2/14 anonim ***** válasza:

nekem igen

szerintem egy ilyen férfinak már vannak igényei amit szerintem egy 16 évesnek nem kéne még kielégiteni igy

bár igaz hogy a fiatalabaknak is de talán nem annyi mint a 21 éveseknek

16L

2012. szept. 11. 19:09
 3/14 Hanariko ***** válasza:
28%
2. válaszoló: teljesen egyetértek... végre egy normális 16 éves (kérdező ez nem ellened szól)
2012. szept. 11. 19:11
 4/14 A kérdező kommentje:

Én kicsit érettebb vagyok mint a korosztályom. Ez jelenthet könnyebbséget?

16/L

2012. szept. 11. 19:11
 5/14 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: nem veszem sértésnek, mások is elképedtek már rajta :)
2012. szept. 11. 19:13
 6/14 anonim ***** válasza:

szerintem nem. mi pont így vagyunk, fél éve együtt.:)

16/L

2012. szept. 11. 19:13
 7/14 anonim ***** válasza:

szerintem egy 15-16 éves se érettebb a korsztályánál hiába mondják... meg a szellemi éretség nem jelenti azt hogy egy ilyen kapcsoaltban ne kéne esetleg olyat tennie amit ö esetleg nem akar csak a barátja fenyegeti

szerintem egy 16 éves lány max 18 éves sráccal járjon

mert lehet azt mondja a srác h nem arra hajt de igyis ugyis vannak igényei

2.voltam

2012. szept. 11. 19:14
 8/14 anonim ***** válasza:

Szinte minden 16 éves lány érettebbnek gondolja magát a korosztályánál -> ebből is látszik, hogy nem azok.

Nekem 22 évesen volt 17 éves barátnőm, akkor még elhittem, hogy ez igaz lehet. Mármint hogy ő más, ő érettebb. De NEM:) Ideig-óráig működik a dolog, aztán bekerülsz egyetemre, kinyílik a világ és rájössz, hogy az sokkal izgalmasabb, mint a barátod. Szinte törvényszerű a szakítás. Hangsúlyozom a SZINTE szót, mielőtt valaki belekötne, hogy általánosítok meg nem mindenkinél van így.

2012. szept. 11. 19:25
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

15-21 az egyik osztálytársamék. Ez ilyen "ugyis szeret meg minden" tipus "engem nem fog lefektetni csak úgy", csak 1-2 év múlva jönnek rá, hogyha nem engedné a csaj magát dugatni, akkor már 1-2 hónap múlva elvérzett volna a dolog.

Szóval ezt inkább úgy vedd fel, a 21 éves pasi csak husit akar, amit persze hogy értékel és megtart, ha ágyba viheti. de nem az érzelem az első, hanem a szex.

De ez nem zárja ki a hűséget, mert ha szex van, ő se kockáztat. De ez inkább a korbeli igény miatt van így.

2012. szept. 11. 19:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Tökéletes! Csak a párod is tekintsen rád egyenjogú társaként, és ne úgy kezeljen, mint egy gyereket!
2012. szept. 11. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!