Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány összejöhet egy 17 éves fiúval?
szerintem ne menj még bele! vagyis pettingeljetek (MAXIMUM ORÁLIS SZEX), de ne hatoljon másképp beléd. szerintem várjátok ki, míg 15-16 éves nem leszel.
14/L
Hova fajultunk.. Édes istenem...
Nem akarlak leribancozni, félreértés ne essék..
Én várnék vele ha a helyedben lennék...
Várd ki a 17-18 éves korod.. Ne akarj még nagy lány lenni..
Élvezd ki az élet gyönyöreit...
14 évesen nem hiszem el hogy lelkileg (is) fel vagy rá készülve...
Tudom nem hiszed el nekem, és úgy is meg fogod tenni, de akkor meg azt mondom hogy legalább VÉDEKEZZ ha már nem hallgatsz a másikra.. mert sok bajtól óvod meg magad egyetlen vékony szál gumival...
Emlékezz rá hogy mit mondtam!!
Dönts belátásod szerint, és helyesen!
17!F
2,5 éve jártok???? na ne már...
hidd el kicsi lány, hogy még ráérsz...megfogod bánni...viszont a srác észjárását sem tudom megérteni...
ha anyukádék meg engedik hogy náluk aludj, csak megtapsolni tudom őket...minta szülők puff...
de nekem azért sántít a sztori...de ha mégis igaz, akkor csak elkeseredni tudok a dolgon...
N22
Ne szapuljátok/basztassátok, nem éri meg...
Döntse el ő...
De azt azért lássa be hogy ilyen idősen én még csak gondolni tudtam az ilyenekre... Megtenni hááát.... Szégyen/nem szégyen, de ma is szűz vagyok még...
(S még csillagjegy alapján is :D )
Viccet félretéve, s az eredeti kérdésre válaszolva.. NEM szabad...!!
Fogadd meg a tanácsomat kérdező! Jobban jársz hidd el!
17/F
Lehet leribizni a kérdezőt, de annyit lehetne benne becsülni, hogy 2,5 éve járnak, és mindig visszautasította eddig a pasiját. A másik meg, hogy jó ideje ismeri, nem 1-2 randi után bújna ágyba vele.
Kérdező ha úgy érzed belemehetsz, de jól fontold meg, mert lehet "lelkileg megvisel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!