Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány összejöhet egy 17 éves fiúval?
11/39 A kérdező kommentje:
Szerintem leírtam hogy ribancozást nem kérek ;D
még jó hogy visszautasította cukifiú, az isten szerelmére 11-12 évesen már büszkének kell lenni hogy nem dugatta meg magát?
2012. aug. 23. 12:02
Hát kérdező, ha rám hallgatsz, akkor ezt korai lenne elkezdeni. Nem jó dolog, és gondolj bele, ha neked egy napon gyereked lesz és megkérdezi: Anya te mikor vesztetted el? Te mit fogsz majd mondani? Ráadásul korai még, mert ugyan, ha testileg fel vagy készülve, az egy dolog, de belülről nem, hisz ott van a leírásodban: " de valahol félek is "
Félni nem kell! Vagy akarod, vagy nem. Ez a kettő lehetőség van. A védekezésre gondolni kell. Az én tanácsom az, hogy NE kezd még el! De magad szerint dönts és ne legyél felelőtlen!!!
2012. aug. 23. 12:02
Ha leribancoználak, akkor azzal sem lennél előrébb. Én a helyedben nem mennék benne. Legyen már egy csepp kis eszed és erkölcsi tartásod! Ráérsz még, és ha annyira szeret téged az a fiú, akkor meg fog várni.
2012. aug. 23. 12:07
15/39 A kérdező kommentje:
1.Köszi cukifiú :D
2.Köszi a válaszokat és a ribancozásokat is..(mindenki magából indul ki)
3.még 1x köszi a NORMÁLIS válaszokat
szerintem meg kamu, mert azon kívül "ribancozásból nem kérek :D" válaszaiból csak az derül ki hogy jót röhög a sok hiszékeny emberen akik itt megbotránkoznak ezen...remélem élvezed kérdező...inkább fejezd be a kötelező olvasmányt, mindjárt itt a suli...
2012. aug. 23. 12:15
17/39 A kérdező kommentje:
16-os:Ha jót nevetnék rajta , akkor minek raktam volna ki? Azért mert nem szeretném hogy ribancozzanak azért mit kell b@sztatni? Szerintem odaírtam hogy LÁNYOK!!! Ha nem tetszik , nem kell írni...
16-os vagyok..."Ha jót nevetnék rajta , akkor minek raktam volna ki? " és ezt kifejtettem hogy miért...
ja és lány vagyok ;) méghozzá 22 éves ;)
2012. aug. 23. 12:54
Esetleg popiba a kukit.XD
2012. aug. 23. 12:56
Dezsavű, MIÉRT KELL 18-17 ÉVES KOR ALATT KEFÉLNI?! He?! Meg "nem kérek a ri.bancozásból" hát kicsi muff, rád jobb szót nem tudok. 10 év múlva mi lesz? Már az óvodában is ez fog menni? Meg már 11 éves korod óta jársz egy nálad 4 évvel időssebb gyerekkel? Meg jött már neked egyáltalán? Mármint az eszed, de mért kell ilyen fiatalon elveszíteni? Kortársad vagyok és fiú, de úgy látom, hogy itt sokkal okossabb vagyok nálad. Hmm talán ha a kotton kiszakadnak megtanúlnád mi az a FELELŐSSÉG. Én ebben nem támogatlak és sajnálom de aki ilyen hamar elkezdi arra a r¡bancnál jobb szót nem tudok. Lelehet pontozni, de az csak arra utal, hogy igazam van! Kamu szöveget nem kérek!!! 14/F
2012. aug. 23. 14:03
Kapcsolódó kérdések: