Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 13 éves lány összejöhet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lány összejöhet egy 17 éves fiúval?

Figyelt kérdés
Holnap töltöm a 14-et a fiú nemrég töltötte a 17 -et.3 éve együtt járunk táborba , és 2 és fél éve járunk.Már ő is aludt nálunk , én is aludtam náluk , de nem volt semmi.Már j pár alkalommal hozott magával óvszert (anyum találta meg :/) és már sokszor említette hogy mi lenne ha...De mindig "visszautasítottam".Hétvégén megyek hozzájuk , ott aludni , és már célzott rá hogy majd most.Nagyon várom már , de valahol félek is.Mit és hogy csináljak? Leginkább 13-16 éves LÁNYOK válaszát várom. Nem kérek a ribancozásból!

2012. aug. 23. 11:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

22-es vagyok

Vedd elö kislàny! pfff...Egyébként böven ràérnél még vàrni, magad is gyerek vagy!Cukifiu te...ffujjj kis kötsög....

2012. aug. 25. 15:00
 32/39 anonim válasza:
én ezt nem is értem 11 évesen kezdtetek járni !? én 12,5/L vagyok de még mindig nem volt fium 11 évesen még nem is járt az eszembe ilyen ráadásul a sex , igen volt hogy tetszett valaki az osztalybol vagy valami dehát az csak gyerekszerelem , most 12 évesen mar tetszenek a fiuk dehogy még járjak velük hát inkább nem én ugy tervezem hogy majd 14 évesen kezdek járni valakivel és 17 évesen jon majd a sex ,és legalább egy olyan fiuval aki max 3 évvel öregebb nálam ,nem is értem hogy járhat a GYEREK eszed ilyen hülyeségen :/ ,nekem teljesen mindegy hogy mit csinálsz de szerintem azért szégyen ilyen hama elveszíteni a szüzességed ...
2012. aug. 25. 15:34
 33/39 anonim válasza:
100%
ha tőlem 11 éves koromban egy 15 éves fiú megkérdezte volna, hogy lefeküdnék-e vele, én úgy rugtam volna tökön...!!!
2012. aug. 25. 16:06
 34/39 anonim válasza:
92%
engem még ha már 13 lettem volna és megkérdi egy 17 fiu hogy lefekudnék e vele tökön rugnam (mint az előző mondta ) és megpofoznám :D na de visszaterve a kérdésre , ha lesz eszed nem teszed ha meg nem akkor igen csak ennyit tudok mondani na csá :)
2012. aug. 25. 16:16
 35/39 anonim válasza:
100%

ja és 14/L voltam és SZűZ vagyok és nagyon BüSZKE vagyok rá

(és nem is tervezem még elveszíteni majd 17-18 évesen :)

2012. aug. 25. 16:18
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek, lányok, ne rugjatok ti tökön senkit se, MER AZ ROHADTÚL FÁJ. Kivéve akkor ha az illető "oda" nyúl. Ja és azért büszke vagyok rátok, hogy nem gyerekként akarjátok elveszteni;). Kérdező, ha már megtörtént a dolog, és véletlenül kiment volna a folyadék az óvszerből, akkor ne vegyél be 72 órásit, inkább válald a következményeket.
2012. aug. 25. 19:35
 37/39 anonim ***** válasza:
Meg fogod bánni de rohadtul. Nem akarlak befolyásolni nekem mindegy hogy teszed tönkre az életed. Nem sokkal vagyok nálad idősebb de azt már tudom hogy óriási hiba ennyi idősen szexelni és te is látni fogod pár év múva csak épp még nem nőtt be a fejed lágya:/ az ilyen fiúk csak kihasználnak ha szeretne megértené mért nem akarod,sőt ehhez még szeretet sem kell h megértse h egy 14éves kislány mért nem akarja megtenni csak egy pici ész. Én azt tanácsolom várjál még pár évet és azzal tedd meg akit SZERETSZ! 14/L
2012. aug. 27. 13:10
 38/39 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__33..

XDDDD ez vagy fail vagy egy óriási nagy véletlen ami tök poén!!!!!!!!

2012. aug. 27. 13:41
 39/39 A kérdező kommentje:
Fail volt qq bocsi nem bírtam ki xd 16 éves fiú vagyok , a ahaverokkal hlyültünk egyet.. BOCSI xdxdxd
2013. febr. 23. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!