Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti képesek lennétek megütni (pl: pofon) a párotokat?
"Ha neked megy egy férfi, akkor semmi esélyed. Ha tökönrúgod, akkor még az agyad is kiüti."
Ez azért nem igaz. :) Épphogy elkezdtem a küzdősportot, és máris, éles helyzetbe kerülve, egyszerre két megtermett átlagpasit is baromi könnyen hatástalanítani tudtam (szórakozóhelyen tapizni akartak, figyelmeztettem őket, mire le akartak fogni- senki sem volt a közelbe). És nem részegek voltak. :)
Próbáltuk szintén közös megegyezéssel, játékból. Hogy ő korlátlanul üthet, én pedig csak lefogom. :)
Épp ezt szereti bennem, és hidd el nem kímélt. Ahogyan az edzéseken nála erőteljesebb alkatú férfiak sem szoktak. :)
A női test kevésbé képes a fizikai erő felhalmozására, viszont más előnyei vannak. A barátomnál összességében fizikailag is erősebb vagyok, főleg a lábam.
De a női test gyorsabb és ruganyosabb lehet, ha edzik.
Jelzem: csak akkor a mai átlagos lányok szánalmasan gyengék. Bár szerintem az átlagférfi se valami erős.
Lényegében nagyon jól, sőt. Ő sem gyenge, sportos, nagy verekedő volt 18-20 éves korában. Ma is fürge (huszonéves), nem fogna ki rajta ha átlagos férfiaktól meg kellene védeni magát.
Én meg sportosan csinos vagyok (és ő kedveli a harcművész lányokat)
Nincs önbizalomhiánya sem, nincs szüksége arra az érzésre, hogy azért legyen mellettem, mert "meg kell védenie" :) /tehát ez a klasszikus férfi szerep, amiből érzi a férfi, hogy szüksége van rá a nőnek/
"Azt viszont nem tudom elképzelni, milyen érzés férfiként, hogy a párom esetleg erősebb, vagy ha akarna, akkor meg tudna verni."
Vagy nem tudom, ezt hogy értetted? Mert e felől meg teljesen nyugodt. Elég békés, nyugodt (de határozott) nő vagyok, nem kell attól tartania, hogy hirtelen felindulásból megverném. :D Sőt, egy átlagos lánytól szerintem előbb kapna pofont, ha olyan a helyzet. :)
Egyébként ez fordítva is feltehető lenne, mármint, ennyi erővel a nőknek is lehetne fura, hogy a partnerük bármikor meg tudná verni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!