Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Ezt hogy dolgozzzam fel?
A csajom megpofozott.Voltunk valahol enni és valamiben nem értettünk egyet.A másik pillanatban már csattant is a tenyere az arcomon.Mindenki minket nézett, nagyon égő volt nekem.
Kort és nemet is írjatok
hát már nem ezért de ez tulzás volt
uralkodni akar feletted
én lány vsgyok de én életemben nem üttöttem meg fiút és nem is áll szándékomban és nem azért mert félek hogy egy nagy lapátkéz csattam az arcomon hanem mert én tisztelem annyira a férfiakat hogy nem ütögetem meg pofozgatom öket, ha ök nem teszik nekünk nöknek mért lenne ez megengedett!!
szeritnem ülj le vele hogy miért tette ezt , beszéljétek átt hogy milyen következnényei lehetnek enne (szakitás,bizalom hiány,stb)
Ez nagyon nem normális. Ha valami komolyabb oka van, megsérted, megütöd, megcsalod, akkor esetleg még el lehet nézni egy pofont négyszemközt. Ismétlem, esetleg. De hogy egy nyilvános helyen egy apró vita miatt???? Kort kértél, de te nem írtál korokat. Érdekelne hány éves a csaj, és hány éves vagy te, hogy ezt elnézed neki. Én a helyedben úgy ott hagytam volna az étteremben számlástól mindenestől, hogy csak pislogott volna, mint a tavi béka :)
22/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!