Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Ezt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Ezt hogy dolgozzzam fel?

Figyelt kérdés

A csajom megpofozott.Voltunk valahol enni és valamiben nem értettünk egyet.A másik pillanatban már csattant is a tenyere az arcomon.Mindenki minket nézett, nagyon égő volt nekem.

Kort és nemet is írjatok

2012. aug. 27. 07:13
1 2
 11/15 anonim válasza:
Irigyellek már régóta keresek ilyen akaratos barátnőt.
2013. jan. 26. 23:24
 12/15 anonim válasza:
Attól függ mit mondtál neki???-ha dúrvát akklr még megértem bár akkor ks fura lenne hogy ilyet csináll de ahogy te leírtad és én hiszek neled hogy így van apszolút ne. normális meg kéne vele beszélni a hejzetet!
2013. febr. 17. 00:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Volt pofozkodós barátnőm, én lesz@rtam, mert annyi ereje volt mint egy lepkefingnak. Később hallottam h a következő párját már késsel is megkergette. Még szerencse, hogy megszabadultam tőle. Aki ennyire nem tud uralkodni magán, az szerintem nem komplett.
2013. máj. 27. 10:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja és minimum h ezért bocsánatot kér, ha nem teszi meg akkor KUKA!
2013. máj. 27. 10:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy pusztán a kérdésben leírt információ alapján bárkinek joga lenne ítélkezni akár pro vagy kontra, pláne mindjárt szakításra meg kukára biztatni a kérdezőt. Kérdező, azt hiszem, ha csak ennyi információt írsz a helyzetről, akkor felesleges volt kiírni a kérdést, mert nem kapsz hasznos válaszokat. Te tudod, pontosan mi volt az a "nem-egyetértés" és te ismered a barátnődet, hogy mennyire hirtelen természet vagy temperamentumos, vagy érzékeny. Ha valakit érzékeny ponton érnek és hirtelen természet, akkor kikelhet magából és nem gondolva helyszínre vagy következményekre, tehet valami olyat, amit később megbán.

Szerintem beszéld át vele, hogy pontosan miért és hogyan is történtek a dolgok, egyébként pedig ítélkezz az alapján, amilyennek ismered őt.

2013. máj. 27. 11:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!