Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a búbánat lesz így ebből?
Megpróbálom röviden leírni..
Adott egy kapcsolat 4.5 évig, voltak problémák, de inkább jól működött, mint sem. A vége felé kezdett ellaposodni, inkább voltunk barátok. A szakítást még nem mondtuk ki, bár szóba került, de hivatalosan nem voltunk külön. A most már ex-barátom elintézte annyival, hogy lefeküdt valakivel, ami nekem pokolian rosszul esett. Arra hivatkozott, hogy érezni akarta, hogy kell még. Azóta találkoztunk már néhányszor, szeretjük egymást még mindig. Tudom, ismerem. De azzal a másik lánnyal is találkozgat. Azt mondja időt kér, mert most így jól érzi magát, de nem akar elveszíteni, mert szeret, imád. Csak már inkább megszokássá vált a dolog kettőnk között. Közben én is találkozom másokkal. Lehetünk még együtt? Külső szemmel mit gondoltok?
Lehet mégsem lett olyan rövid, mint reméltem, bocs és kösz annak aki elolvassa.
22/L
Azt mondja időt kér, mert most így jól érzi magát, de nem akar elveszíteni, mert szeret, imád.
NEM szeret és nem imád, ha időt kér. Szerintem szimplán élvezi, hogy vagy neki tartalékban. Dobd ki, találkozz mással, akinek nem kell idő, ha "szeret".
Szerintem is tartalékban tart téged.
Ha mégsem olyan az új lány mint azt szeretné, akkor visszamegy hozzád azzal a jeligével, hogy dehát ő téged szeret. Aztán megint folytatódik minden úgy ahogy eddig. Ellaposodtok, érdektelenné váltok a másik számára.
Mondd ki te hogy vége, ha ő gyáva és nem megy neki.
28/n
"szeretjük egymást tényleg" - érdekes hogy ő azért mással fekszik le
"és nem akarjuk elveszíteni a másikat" - nem is, ezért fekszik le mással.
szerintem felesleges ezt erőltetni. keress valaki akiben meg tudsz bízni, nem hazudik a szemedbe, nem csal meg. Csak 22vagy, előtted még az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!