Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet még ebből szerelem? (Bővebben lent)
Ezen nincs mit megbocsájtani.
Semmi sértőt, vagy bántót nem tettél, főleg a lánnyal szemben.
Ez a bizalomról szól, és ez valóban lehet egy kezdődő kapcsolatban egy komoly gát, hogy ne alakuljon ki.
Ha megszakította veled a kapcsolatot, akkor semmit nem tehetsz.
Telefonszáma nincs meg? Jobban járnál, ha (nem is személyesen) de legalább élő szóban kérdeznél rá erre.
Amúgy meg közel sem biztos, hogy ez van a háttérben. Az, hogy szerinted tök jól elvoltatok, semmit nem jelent.
Nem biztos, hogy szerinte is jó volt, lehet mást várt.
Ne gondold, hogy ezt észre vetted volna!
Én egy 27 éves, gyanakvó lány vagyok, akit többször megbántottak már. Viszont ilyenen nem akadnék ki. Viccből is felrakhattad, és ezer éve volt már, és az se gáz, hogy nem mondod el rögtön, hogy nézne ki, ha úgy ismerkednél hogy "Szia, Peti vagyok, x éves, és több éve egyszer felraktam magam egy szexpartnert kereső oldalra
" nevetséges. Ha a lányt zavarja, nem lehet vele minden rendben..
Szerintem kérdezd meg a lányt, hogy miért nem válaszol a leveledre. A mai világban már nem divat az őszinteség és nem is éri meg annak lenni. De tudod én is sokszor megbántam már, hogy nem kérdeztem rá az ilyen hasonló dolgokra a másiktól. Jelenleg nekem is ez a problémám egy sráccal, hogy először válaszol, aztán nem. És nem értem az okát, nem tudom, hogy mit gondoljak. Vajon azért teszi, hogy lerázzon?
Mindenesetre én azt tanácsolom neked kedves kérdező, hogy kérdezz rá a lánynál, hogy miért nem válaszol. Legalább megtudod az igazságot. Szerintem a könyörtelen igazság is jobb, mint a bizonytalanság, ami felőrli az embert. És lehet, hogy kiderül, hogy csak egy egyszerű primitív dologról van szó.
"regisztráltam egy oldalra, hogy szexpartnert keresek"
" megtalált a szexoldalon, amiről én addig nem is tudtam"
Valami önkívületi állapotban regisztráltál talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!