Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehet még ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet még ebből szerelem? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Előre szeretném megkérni, hogy 20 év fölöttiek válaszoljanak. Örülnék, ha lányoktól is kapnék választ, mint csinálnának ilyen helyzetben. Két hete megismerkedtem egy lánnyal, nagyon jól elbeszélgettünk, jól éreztük magunkat egymás társaságában. Találkozó után megbeszéltük, hogy tartjuk a kapcsolatot e-mailben, azóta viszont nem válaszolgat a leveleimre. Ennek több oka lehet, itt most az általam vélt okot tárom elétek. 2007-ben nagyon rosszul éreztem magam, úgy éreztem nem kell más csak a testi kapcsolat, ezért regisztráltam egy oldalra, hogy szexpartnert keresek. Sajnos megadtam az msn-címemet, mivel olyan idióta voltam, hogy akkor még nem tudtam, hogy ezt a google kiadja. Nemrég hívta fel egyik ismerősöm a figyelmemet, hogy megtalált a szexoldalon, amiről én addig nem is tudtam. A lány akivel találkoztam nagyon gyanakvó, és ha beüti a címemet megtalálhatja az üzenetet is. Az egészben a legszörnyűbb, hogy nem is történt semmi, senkivel nem lett testi, alkalmi kapcsolatom, így még nem is vagyok annyira bűnös. Viszont tudom, nem szép, amit tettem, de öt éve történt. Kérdésem meg lehet-e bocsátani ezt a dolgot? Legszívesebben a fejemet verném a falba az idiótaságom miatt, de eltüntetni azt az üzenetet már nem lehet. Ha a lány helyében lennétek elküldenétek, vagy van erre a bűnre bocsánat? Nagyon bánt a dolog, mert azt hiszem tetszik a lány, és egy ilyen öt évvel ezelőtti butaság miatt most lehet soha többet nem láthatom. De bízom benne, hogy talán egyszer nekem is jár a bocsánat. Vélemények főleg lányoktól? Férfiak, fiúk ti is írhattok, amennyiben tudtok tanácsot adni.
2012. szept. 3. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezen nincs mit megbocsájtani.

Semmi sértőt, vagy bántót nem tettél, főleg a lánnyal szemben.

Ez a bizalomról szól, és ez valóban lehet egy kezdődő kapcsolatban egy komoly gát, hogy ne alakuljon ki.

Ha megszakította veled a kapcsolatot, akkor semmit nem tehetsz.

Telefonszáma nincs meg? Jobban járnál, ha (nem is személyesen) de legalább élő szóban kérdeznél rá erre.

Amúgy meg közel sem biztos, hogy ez van a háttérben. Az, hogy szerinted tök jól elvoltatok, semmit nem jelent.

Nem biztos, hogy szerinte is jó volt, lehet mást várt.

Ne gondold, hogy ezt észre vetted volna!

2012. szept. 3. 12:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Ő egy nagyon érzékeny lány, sokan megbántották, és mesélte, hogy mindenkinek utánanéz az interneten. Szerinted hány olyan lány van, aki szívesen kezdene kapcsolatot olyasvalakivel, aki laza kapcsolatot akart, vagy aki fizetős nőknél próbálkozott? Mondjuk ez utóbbi nem történt meg, és semmilyen kapcsolat. De az fájhat neki, hogy erkölcsös férfinak képzelt, és akkor ezt látja. Ha el tudnám tüntetni azt az üzenetet, akkor lemosnám magamról ezt a szégyent.
2012. szept. 3. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Én egy 27 éves, gyanakvó lány vagyok, akit többször megbántottak már. Viszont ilyenen nem akadnék ki. Viccből is felrakhattad, és ezer éve volt már, és az se gáz, hogy nem mondod el rögtön, hogy nézne ki, ha úgy ismerkednél hogy "Szia, Peti vagyok, x éves, és több éve egyszer felraktam magam egy szexpartnert kereső oldalra

" nevetséges. Ha a lányt zavarja, nem lehet vele minden rendben..

2012. szept. 3. 12:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt is hiheti, hogy nekem lett ebből kapcsolatom, és akárkivel az ágyba bújtam, és innentől kezdve ez egy jó erkölcsű lányt zavarhat. Mondhatom, hogy nem feküdtem le senkivel, de ő ezt nem köteles elhinni. De ha másként gondoljátok, akkor jó, megnyugodtam, hogy mégsem ezért nem ír.
2012. szept. 3. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg a lányt, hogy miért nem válaszol a leveledre. A mai világban már nem divat az őszinteség és nem is éri meg annak lenni. De tudod én is sokszor megbántam már, hogy nem kérdeztem rá az ilyen hasonló dolgokra a másiktól. Jelenleg nekem is ez a problémám egy sráccal, hogy először válaszol, aztán nem. És nem értem az okát, nem tudom, hogy mit gondoljak. Vajon azért teszi, hogy lerázzon?

Mindenesetre én azt tanácsolom neked kedves kérdező, hogy kérdezz rá a lánynál, hogy miért nem válaszol. Legalább megtudod az igazságot. Szerintem a könyörtelen igazság is jobb, mint a bizonytalanság, ami felőrli az embert. És lehet, hogy kiderül, hogy csak egy egyszerű primitív dologról van szó.

2012. szept. 3. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:

"regisztráltam egy oldalra, hogy szexpartnert keresek"

" megtalált a szexoldalon, amiről én addig nem is tudtam"

Valami önkívületi állapotban regisztráltál talán?

2012. szept. 3. 13:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Szerintem érthető volt, amit írtam, csak te magyarázod félre. Arról tudtam, hogy írtam a szexoldalra. Arról viszont nem tudtam, hogy a google-ba bepötyögve az e-mail címemet kiadja majd a szexoldalt. Így már érthető? Ennyire idióta vagyok, csak most figyelmeztetett rá egy ismerősöm, hogy a google-be beírva az e-mail címem kijön egy üzenet.
2012. szept. 3. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!