Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki lehet ezt így bírni a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet ezt így bírni a mai világban?

Figyelt kérdés
20 évesek vagyunk a párommal,másfél éve vagyunk együtt. Sajnos úgy alakult,hogy Őt vidékre vették fel egyetemre,engem pedig Budapestre. Ő alap képzésre megy,ami 3 év,én pedig felsőfokúra,ami 2 év. Vasárnap este megy le,csütörtök este jön haza. Nem koleszban lakik,hanem albérletben,6 másik évfolyamtársával.. A lényeg,hogy azt mondta,ha leteszem a szakmám 2 év múlva,menjek le hozzá,lakjunk együtt,míg ő is nem végez,aztán ha elvégezte a 3 évet,kezdjünk új életet ott,vidéken. Szerintetek lehetséges ez a mai világban? Főleg hogy ahogy hallottam elég durva az egyetemista/főiskolás élet vidéken is,bár inkább a kolesz részén.. Amit tapasztaltam is..
2012. szept. 10. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

mert ami már nem pest az vidék? -.-

ne nézzük már le a kisebb vársokat

és "vidéken" jobb élni mint a poros retkes pesten

2012. szept. 10. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos van jó példa is, részemről az ilyen esetben nem egészen 3 hónap alatt jutottunk a rajongó szerelemtől a szakításig. 3 éves kapcsolat után.
2012. szept. 10. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Tehát a héten 3 nap nem tudtok találkozni. Ez a baj, vagy félsz, hogy megcsal? Miért hangsúlyozod ennyire, hogy vidék?
2012. szept. 10. 17:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem akartam ezzel senkit sem megbántani,hogy "vidék". Ezzel nem az volt a célom,hogy ledegradáljam a távolabbi városokat. Én személy szerint sokkal jobban szeretem ezeket a helyeket,és a zöldövezetet,mint a nyüzsgő Budapestet. Amúgy Kecskeméten van,a Főiskolán és lehet azért hangsúlyoztam ki ennyire a vidék szót,mert messze van,ott van a tanítóképző is,és mikor levittük a szüleivel,láttam a kolesznál pár lányt bugyiban rohangálni,aminek nem igazán örültem. (Mert az albérlete a kolesz mellett van.) És hát nőből vagyok..
2012. szept. 10. 17:53
 5/7 A kérdező kommentje:
17:39,Ti is külön városban laktatok?
2012. szept. 10. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen. De nem is ez volt a baj, simán megoldhattuk volna a hétközbeni találkozást is, de neki annyira új volt minden a fősulin, sok új élmény, új társaság, egyszerűen kiszorultam az életéből.

2-es voltam.

2012. szept. 10. 19:35
 7/7 A kérdező kommentje:
óóó sajnálom!!! :(
2012. szept. 10. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!