Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem talál a legtöbb fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

Miért nem talál a legtöbb fiú társat, mikor a mai világban a női nem van többségben?

Figyelt kérdés

Párnapja elgondolkoztam ezen, hogy a mostani világban a nők vannak többségben a világban, és még így is nagyon kevesen találnak maguknak párt. Ez így valamennyire jó nekünk fiúknak, de akkor miért van az, hogy valaki még így sem találja meg a párját a világban?

Szerintetek mért van ez így?

2012. szept. 7. 11:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szerintem az is köze játszik, hogy egy férfi több nőt tart, akár tudják a nők ezt, akár nem!

De azért sok nőnek sincs barátja.. nem tudom, hány éves vagy?! Szerintem előbb utóbb mindenki megtalálja a párját! :)

2012. szept. 7. 11:13
 2/15 anonim ***** válasza:
De ha azoknak a nőknek a fele leszbikus akkor már gáz van... :)
2012. szept. 7. 11:17
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az elvárások miatt van. Azoknak a lányoknak/nőknek, akiknek van párja, ott a fiúk/férfiak is foglaltak ugyebár. Tehát a megmaradt csapat egymást keresi. De általában azok már nem tetszenek egymásnak, mert valami gáz van a külsővel/belsővel, és inkább a foglaltakra buknak.
2012. szept. 7. 11:24
 4/15 anonim ***** válasza:
nevelés, régen máshogy nevelték a kölyköket mint most. később még rosszabb lesz.
2012. szept. 7. 11:27
 5/15 ASOT ***** válasza:
ha jobban megnézed az a "több nő" 50 év felettre esedékes.
2012. szept. 7. 11:28
 6/15 A kérdező kommentje:
Értem. Amúgy én 21 éves vagyok. Ez a gondolat (ahogy írtam) elgondolkodtatott, mivel sok GYK kérdésben láttam elhangozni az "egyedülálló" vagy magányos kifejezést, de ezt leginkább a fiúknál/férfiaknál tapasztaltam.
2012. szept. 7. 11:28
 7/15 Diavolino44 ***** válasza:
54%

A nok is nehezen talalnak part. Csak van egy idoszak, 16-32/33 ev amikor sokkal nagyobb az eselyuk. Sot lehet az inkabb csak 30. Amugy ez szerintem a media agymosasa miatt van igy. A legtobb no azt varja el, hogy a pasi legyen hos, humoros, rendezett anyagi korulmenyek kozott elo, romantikus, sportos ficko. A ferfiak nagy resze pedig egyaltalan nem ilyen.

Sot tizen ahogy a nok egyre tobb szabadsagot kaptak, egyszerune nem tudnak mit kezdeni vele. Nem ez van a ^verukben^. Megszoktak, hogy ott van egy ferfi aki dont, persze ugy dont ahogy a no manipulalja de akkoris.

Valamint, a no akkoris no ha nincs mellette ferfi!

- Nehogy mar a koszos gatyait kelljen mosnom, meg fozni, takaritani mi vagyok en a csicskaja??

2012. szept. 7. 11:32
 8/15 anonim ***** válasza:

Honnan veszed hogy nem találnak? Akik ezen az oldalon nyavalyognak is fognak találni párt, amint rájönnek hogy nem a neten kell keresni és muszáj eljárni ismerkedni, ha barátnőt akarnak. És muszáj néha pofára esni és a többi...

Mindenki talál magának párt ha akar, akkor is ha fiú, akkor is ha ronda... tök mindegy.

2012. szept. 7. 11:33
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha utánanéznél, akkor azt is megtudnád, hogy azért van több nő, mert a nők általában tovább élnek, mint a férfiak. Szóval azért billen feléjük a mérleg, mert sokkal több éri meg közöttük a 70-90 éves kort, mint a férfiak.
2012. szept. 7. 11:37
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, de azért mégis furcsállom, hogy ennyi ember marad társ nélkül élete végéig.
2012. szept. 7. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!