Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem talál a legtöbb fiú társat, mikor a mai világban a női nem van többségben?
Párnapja elgondolkoztam ezen, hogy a mostani világban a nők vannak többségben a világban, és még így is nagyon kevesen találnak maguknak párt. Ez így valamennyire jó nekünk fiúknak, de akkor miért van az, hogy valaki még így sem találja meg a párját a világban?
Szerintetek mért van ez így?
Szerintem az is köze játszik, hogy egy férfi több nőt tart, akár tudják a nők ezt, akár nem!
De azért sok nőnek sincs barátja.. nem tudom, hány éves vagy?! Szerintem előbb utóbb mindenki megtalálja a párját! :)
A nok is nehezen talalnak part. Csak van egy idoszak, 16-32/33 ev amikor sokkal nagyobb az eselyuk. Sot lehet az inkabb csak 30. Amugy ez szerintem a media agymosasa miatt van igy. A legtobb no azt varja el, hogy a pasi legyen hos, humoros, rendezett anyagi korulmenyek kozott elo, romantikus, sportos ficko. A ferfiak nagy resze pedig egyaltalan nem ilyen.
Sot tizen ahogy a nok egyre tobb szabadsagot kaptak, egyszerune nem tudnak mit kezdeni vele. Nem ez van a ^verukben^. Megszoktak, hogy ott van egy ferfi aki dont, persze ugy dont ahogy a no manipulalja de akkoris.
Valamint, a no akkoris no ha nincs mellette ferfi!
- Nehogy mar a koszos gatyait kelljen mosnom, meg fozni, takaritani mi vagyok en a csicskaja??
Honnan veszed hogy nem találnak? Akik ezen az oldalon nyavalyognak is fognak találni párt, amint rájönnek hogy nem a neten kell keresni és muszáj eljárni ismerkedni, ha barátnőt akarnak. És muszáj néha pofára esni és a többi...
Mindenki talál magának párt ha akar, akkor is ha fiú, akkor is ha ronda... tök mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!