Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van köztetek olyan aki úgy érzi hogy azért nem talál párra mert nagyon vékony?
Egy részről sok esetben persze ez nem mérvadó ha szerelemről van szó másrészről meg sokakban ez gátlást szabhat sokaknak pedig nem tetszik.
Csak azért kérdezem mert én magam sem vagyok egy hegyomlás, de nekem tetszenek a vékony alkatú lányok.
>25f
Mindenki arra asszociál amire akar.. benne lehet..
ha már itt tartunk, bár a moderátorok törlik a társkeresős kérdéseket. A kérdésem pedig világos.
Én elég vékony vagyok de ez szerintem több srácnak tetszik, mintha túlsúlyos lennék. mert hálistennek bár a bmi indexem alapján a normál határértékek alatt vagyok, ott, ahol kell vannak rajtam domborulatok, tehát eddig még mindig kapkodtak utánam a srácok.
Soha nem ismerkednék neten, éppen ezért neked is azt javaslom, hogy mozdulj ki a szobádból és ha tetszik egy vékony lány, akkor menj oda hozzá beszélgetni inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!