Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Őszintén van egyáltalán olyan lány, akinek bejönnek az alacsony, vékony fiúk vagy már reménytelen, hogy rám talál a szerelem?
Vannak olyan lányok, igen. És nem reménytelen.
Közhely...de tényleg a belső a fontos :D Ha úgy érzed, hogy csak a külsőddel nem tudsz tarolni, akkor vesd be a humorodat például, hogy az ragadja meg a lányt.
----CuteFoX----
Könyörgöm ne itt nyávogjatok már mert alacsonyak vagytok!!!!
És akkor most utoljára válaszolok az ilyesfajta kérdésekre:
Őszintén, szerintem van akinek az ilyen pasik jönnek be, de mivel én egy amazonnak számítok a 168 centimmel ezért én inkább a magasabb pasira bukok, de kérlek ne hibáztassatok ezért engem mert nem tudom miért van ez!
Én 167 centi vagyok. Egyszer randiztam már egy max 170 centis elég vékonyka sráccal. Tök jó arc volt, szívesen jártam volna vele, de lerázott. :D Ez van.
De ő valami egyedi eset volt, mert amúgy bírom ha egy srác izmos - a magasság annyira nem lényeg, sokkal alacsonyabb nálam ne legyen - de neki annyira bejött a személye, vicces volt, nagyon okos, sokmindenben jártas, hogy nem érdekelt a kinézete. (Jah és csóró gyerek volt.)
De azt 100%-ra lefogadom, hogy ez rád tuti nem igaz, és kb ezért nincs nőd.
17:21 Ez annyira tipikus... "biztosan sok lánynak bejönnek az alacsony srácok, nekem speciel nem"
Mert senkinek nem jönnek be, 175 cm alatt csak akkor számítasz pasinak, ha nagyon jóképű vagy, v sok pénzed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!