Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Őszintén van egyáltalán olyan lány, akinek bejönnek az alacsony, vékony fiúk vagy már reménytelen, hogy rám talál a szerelem?
Bocs kérdező,de tök unalmasak már az ilyen kérdések..Na meg az ilyen válaszok : "Mert senkinek nem jönnek be, 175 cm alatt csak akkor számítasz pasinak, ha nagyon jóképű vagy, v sok pénzed van." Hát ez kész.Ha ezt még komolyan is gondoljátok az még durvább...Szerintem meg csak az van,hogy ilyen hozzáálással,nyafogással nem kelletek senkinek és jönnek a h*lye kitalációk,nehogy már magadban(személyiségedben) keresd a hibát.
Amúgy meg tök relatív,hogy kinek mi jön be.
Nekem két éve van barátom,aki kb olyan magas mint én,tehát 166-7.Vékony is.És akkor mi van?Szeretem ennyi.Úgy is,hogy nem 200méteres,meg nem izompacsirta.
Az előző válaszoló vagyok!
ha egy lány igazán szeret nem azt nézni hogy milyen jóképű vagy hogy izmos... vagy vmi.. vagyis én nem azt nézem.... Szerintem a belső a legfontosabb hogy milyen is legbelül.. :))
tegnap 18:05
Pedig én már láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!