Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Őszintén van egyáltalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Őszintén van egyáltalán olyan lány, akinek bejönnek az alacsony, vékony fiúk vagy már reménytelen, hogy rám talál a szerelem?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 17:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy magas pasi kell az alacsony lányoknak is :(
2012. márc. 28. 17:58
 12/34 anonim ***** válasza:
51%

Bocs kérdező,de tök unalmasak már az ilyen kérdések..Na meg az ilyen válaszok : "Mert senkinek nem jönnek be, 175 cm alatt csak akkor számítasz pasinak, ha nagyon jóképű vagy, v sok pénzed van." Hát ez kész.Ha ezt még komolyan is gondoljátok az még durvább...Szerintem meg csak az van,hogy ilyen hozzáálással,nyafogással nem kelletek senkinek és jönnek a h*lye kitalációk,nehogy már magadban(személyiségedben) keresd a hibát.

Amúgy meg tök relatív,hogy kinek mi jön be.

Nekem két éve van barátom,aki kb olyan magas mint én,tehát 166-7.Vékony is.És akkor mi van?Szeretem ennyi.Úgy is,hogy nem 200méteres,meg nem izompacsirta.

2012. márc. 28. 18:01
 13/34 anonim ***** válasza:
mennyire alacsony és mennyire vékony? nem mindegy.:D
2012. márc. 28. 18:02
 14/34 anonim ***** válasza:
Érdekes, h a valóságban viszont sehol nem látni alacsony és csúnya srácot bnővel...
2012. márc. 28. 18:05
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
engem nem zavar ha alacsony és vékony, sőt, szerintem aranyos n.n
2012. márc. 28. 18:10
 16/34 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem igen is bejön... én már lassan 4 hónapja együtt vagyok egy fiúval aki nálam sokkal vékonyabb és alacsonyabb nálam jóval... kb. a vállamig ér... engem nem zavar! És nagyon szeretem! :)
2012. márc. 28. 18:20
 17/34 anonim ***** válasza:
0%

Az előző válaszoló vagyok!

ha egy lány igazán szeret nem azt nézni hogy milyen jóképű vagy hogy izmos... vagy vmi.. vagyis én nem azt nézem.... Szerintem a belső a legfontosabb hogy milyen is legbelül.. :))

2012. márc. 28. 18:25
 18/34 eszter04 válasza:
nakem bejönnek az alacsony és vékony pasik mivel én se vagyok túl magas.MOngyuk még csak 13 vagyok.
2012. márc. 28. 19:01
 19/34 anonim ***** válasza:
38%
Sztem ez nem számít! Bár ezt mondom lány létemre 174 centimmel, de pl. osztálytársam olyan 5-10 centivel magasabb barátjával.Néha megmosolyogják őket, de semmi gond nincs velük, nagyon jól megvannak és őket nem zavarja ez a méretbeli különbség. (:
2012. márc. 29. 13:59
 20/34 anonim ***** válasza:

tegnap 18:05

Pedig én már láttam.

2012. márc. 29. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!