Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarjon-e a korábbi párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarjon-e a korábbi párkapcsolatainak "mennyisége"?

Figyelt kérdés

Az elmúlt időszakban megismertem egy nőt. (30 fölött) Nem úgy indult, de először ő kezdett vonzódni hozzám, majd letett rólam, aztán én kezdtem vonzódni ő hozzá, de a fázis késés miatt ez nem jött össze.

Viszont e közben a kapcsolatunk mélyült, de nem szexuálisan. Tudok a korábbi kapcsolatairól, s egyebekről is. Nem volt rettentően sok férfi az életébe, de azért nem is kevés az elmúlt 10 évben. (20+)

Alakulhatna ismét valami köztünk, de nem tudom, hogy ez zavarjon-e vagy sem. S tudom ezt nekem kell eldöntenem, de kíváncsi vagyok más véleményére is.

Egyéb tulajdonságai belső értékek, világnézet, stb. valamint a külső adottságai mind-mind tökéletesen passzolnak ahhoz, amit én elvárnék egy nőtől.

Nos mi a véleményetek?

2012. szept. 10. 13:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

20-nál több pasija volt, vagy 20 és 30 közötti életkorról beszélsz? Mert azért a 20-nál több pasi közel sem kevés...Nálam már bőven ringyó kategória. :D

Egyébként sokan azt mondják, hogy nem az számít, hogy mi volt másokkal, hanem, hogy mi van most. Nem a múlt számít, hanem a jövő.

Én azt mondom, hogy a múltunk határozza meg a jövőnket valamilyen szinten, de ez én vagyok. Nyilván sok embernek sok véleménye van erről.

2012. szept. 10. 13:40
 2/28 A kérdező kommentje:
30 fölötti a nő.
2012. szept. 10. 13:42
 3/28 anonim ***** válasza:

Ezt tényleg nem döntheti el helyetted más, de ha nem zavarna, akkor nem is tetted volna fel a kérdést.

Engem például nem zavarna, már csak azért sem, mert tisztában vagyok azzal: nem ezen múlik, hogyan fog viselkedni párkapcsolaton belül.

2012. szept. 10. 13:42
 4/28 anonim ***** válasza:
Miért kellene féltékenynek lenni a múltjára? Itt valami nagyon egyszerű válaszoló ringyózott egyet, egészségére, csak egy ilyen erkölcsi magaslatból fakadhat ilyen gonosz és rosszindulatú megjegyzés, de egy felnőtt nőnek miért kellene visszafognia magát, miért ne élhetné változatosan és tartalmasan az életét mindaddig amíg egy komolyabb kapcsolata nem adódik?
2012. szept. 10. 13:45
 5/28 anonim ***** válasza:

"Én azt mondom, hogy a múltunk határozza meg a jövőnket valamilyen szinten, de ez én vagyok. Nyilván sok embernek sok véleménye van erről."

Ezzel nem mondasz hülyeséget, de ezt a mondatot is többféleképpen lehet értelmezni.

Vedd figyelembe például azt, hogy az emberek változnak. De az sem mindegy, hogy hogyan alakított az emberen a múltja, mit szűrt le belőle. A számok pedig csak száraz tények, az illető lelkivilágát, felfogását nem tükrözik.

Két olyan ember, akinek több alkalmi kapcsolata volt, simán gondolkozhat teljesen eltérően.

2012. szept. 10. 13:47
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

A szingli erkölcs szerintem meghatározza a kapcsolati erkölcsöt is.

És 30 x év alatt több, mint 20 pasi...Persze manapság már nem gáz, hiszen baromi liberálisak vagyunk, dugjunk csak, ha jól esik. De a kérdésed azt sugallja, hogy ez számodra sem teljesen természetes, és valamiképp zavar.

Anyámnak összesen 5 volt, és mégis ő volt a falu k*rvája.

2012. szept. 10. 13:49
 7/28 anonim ***** válasza:
75%

"miért ne élhetné változatosan és tartalmasan az életét mindaddig amíg egy komolyabb kapcsolata nem adódik?"

Ha számodra ez jelenti a tartalmas életet, akkor itt te vagy az egyedüli egyszerű ember...

2012. szept. 10. 13:51
 8/28 anonim ***** válasza:
7-es, ezen az áron elfogadom a jelzőt. És szeretném, ha az utolsó napon, amikor elmegyek innen, erről a Földről, lenne mire emlékeznem. És azt hiszem, mosolyogni fogok. )))
2012. szept. 10. 13:55
 9/28 A kérdező kommentje:
Hölgyeim/Uraim! Itt vagyok, s figyelem a válaszokat, de hozzáfűzni valóm azért nincs, mert szeretném látni ennyiből alkotott a véleményetek. Mert ezek a száraz a tények. S az eddigieket köszönöm.
2012. szept. 10. 13:58
 10/28 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Nem kívánok senkivel sem vitába bonyolódni, egyszerűen ez csak olyan dolog nálam, amit nem vesz be a gyomrom. Szerencsére egy olyan barátom és ismerősöm sincs, aki nem tudná egy kezén megszámolni a kapcsolatait, és az alkalmi dolgok eleve szóba sem jöhetnek.

Számomra a szex nem csak egy kis kikapcsolódás, nem csak hetyegés, hanem a legmélyebb emberi titok. Épp ezért nem is visz rá a gusztus, hogy mindenkivel megosszam, aki az utamba kerül. De mint mondtam, ez én vagyok. Ha valaki ezért egyszerűen nevez, hát tegye, elfogadom, de inkább ezt a jelzőt viselem, mint a ringyót, ribit és társait.

2012. szept. 10. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!