Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Symicia fogamzásgátló szedése mellett mennyi idő alatt csökkent a vérzésetek időtartama és/vagy mennyisége?
Én is ezt szedem. Mikor elkezdtem szedni akkor az a menzeszem erősebb lett és vagy 10 napig meg is volt. Utána az első gyógyszermentes héten a 3-4 napon meg is jött és sokkal kevesebb volt a mennyisége (nekem iszonyú sok volt :S), a görcsök is többé kevésbé elmúltak pedig régebben görcsoldót is kellett szednem mert konkrétan felállni alig bírtam annyira rosszul voltam. Ja és még annyi, hogy csak 4 napig tartott (régebben ált. 6-7 napos volt) és lényegesen kevesebb volt a mennyiség. Szóval az erősebb napokon is kibírom 3-4 tamponnal. Az első hónap alatt volt néha kisebb barnás pecsételés, de ezt tisztasági betéttel meg lehet oldani.
Csak az első hónapot kell kibírni :)
Köszi!
Már 4 hónapja szedem és talán, mintha javult volna a helyzet. Eddig 12-13 napos volt a vérzésem, most 10-12 naposra csökkent, csak valahogy rohamosabb változást vártam. A terhességem előtt Yadinet szedtem, az gyönyörűen beállította 8 naposra már a második hónapban, de most, hogy elkezdtem újból szedni, rosszul voltam tőle, ezért a doki ezt írta fel (a hatóanyaga ugyanaz csak kisebb mennyiségben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!