Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy érzéki szadista, vagy mi? Hogy nevezik az ilyet?
A párom elég antiszociális és aszociális személyiségnek tetteti magát, de valójában nagyon jó ember, és vicces is. Csak nem a szavak embere, és nem szeret megnyílni mások előtt, valós okok miatt a gyerekkorából... Viszont amikor együtt vagyunk, olyan furcsa... Addig izgat amíg elélvezek, de csak csókolgat és simogat, meg ujjaz... Legtöbbször elsírom magam (Persze az örömtől...), és olyan démoni mosolya van, meg kuncog is. Azt mondja élvezi mikor közben sírok... Ezt hogy nevezik?
Jaj, de gáz volt ezt leírni...
Egy másik embert úgy kielégíteni, hogy mi csak "külsősként" veszünk részt benne, és élvezzük azt látni ahogy a másik a mi irányításunk alatt áll (az orgazmus pontján pedig kiszolgáltatott, és tehetetlen), az sztem minimum dominancia vágyra utal. Egyszerűen szeret uralni/uralkodni feletted. Én is imádom nézni, ahogy egy ujjamtól elalél a barátnőm, ahogy a csiklóját izgatom, sőt, mikor közeledik neki, akkor abbahagyom, majd rákontrázok stb., de persze ez nincs is ellenére.
A szadizmus az inkább rosszakarás, ezért azt meg sztem nem jelenti.
Sima alap egoizmus. Én is szeretek ilyent játszani. Ez is a kiszolgáltatott alárendelt férfi-női szerepjáték része.
27F
Aaha, na hát jó, nem tudom hogy mennyire lehet homoszexuális, de ezeknek biztos van valami köze a gyerekkori traumákhoz, a viselkedésének.
Szóóval ez kicsit tényleg olyan nem is tudom fura viselkedés, és amit mondani akarok lehet ha "vissza zökkenne "normál" állapotba" akkor másképp viselkedne. Persze nem kell máris végletekbe menni, hogy full elmebeteg lenne, de hát a gyerekkori traumák nem viccek.
Azért is írom ezt mert ismertem, hasonló embereket meg mellékesen az egyik rokonom pszihológus és pont most volt Szegeden az orvosi egyetem diploma osztója egyik rokon odajárt és ő is ott volt, aztán beszélt milyen az élet ott a pszichológián. Sok a visszaeső blabla, mind1. Csak a lényeg hogy volt szó pl. ilyesmiről is,
Én meg személyesen ismertem egy drogos srácot, annak olyan hangulat változásai voltak. Az már tényleg beteg volt, bár azért a te barátod nem hisze hogy megközelítené. viszont ugye ez hogy előtted ás int ások előtt utalhat arra hogy szorongás öh ILLETVE hát ez magában az szerintem hogy mások előtt nem annyira tudd megnyílni
Na,, nem kell hogy feltétlen bári spéci baja legyen, meg most téged ez zavar nem zavar lehet hogy így is tökéletes életet fog tudni élni bári gond nélkül, DE lehet hogy megjátssza magát akárkiért is ezt nehéz megmondani esetleg ha nagyon jól ismered de akkor se láthatsz bele a fejébe mit miért csinál mit érez tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!