Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egy érzéki szadista,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egy érzéki szadista, vagy mi? Hogy nevezik az ilyet?

Figyelt kérdés

A párom elég antiszociális és aszociális személyiségnek tetteti magát, de valójában nagyon jó ember, és vicces is. Csak nem a szavak embere, és nem szeret megnyílni mások előtt, valós okok miatt a gyerekkorából... Viszont amikor együtt vagyunk, olyan furcsa... Addig izgat amíg elélvezek, de csak csókolgat és simogat, meg ujjaz... Legtöbbször elsírom magam (Persze az örömtől...), és olyan démoni mosolya van, meg kuncog is. Azt mondja élvezi mikor közben sírok... Ezt hogy nevezik?

Jaj, de gáz volt ezt leírni...

2012. szept. 9. 21:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha nem kell add nekem pls. :D
2012. szept. 9. 22:01
 12/25 A kérdező kommentje:

11# Nincs annyi pénz.:)

10# Mi számítana többnek? Írj pár példát, mert...

2012. szept. 9. 22:20
 13/25 anonim ***** válasza:
26%
A párodnak súlyos traumái vannak a gyerekkorából, és valszeg látens homoszexuális. Megjegyzem, egy ilyen ember általában hasonló párt választ magának, úgyhogy te is eltűröd valamiért ezt a gyökér viselkedést.
2012. szept. 9. 22:21
 14/25 A kérdező kommentje:
Mi vaan?xDD Homoszexuális, a Bencee?xDDD Fú, csak egyszer mondaná ezt valaki neki.xD Bocsi, ezen jót nevettem.:D Nos, igen, vannak gyerekkori traumái, de nem hiszem, hogy ezek Homoszexuális érzéseket tudnának belőle kiváltani. És azért viselem el, mert szeretem őt, nagyon, és hát, valamilyen szinten szeretem amit csinál, bár olyankor meg tudnám ölni. De abban igazad van, hogy nagyon hasonlítunk egymásra!
2012. szept. 9. 22:32
 15/25 anonim ***** válasza:
10es vagyok. Kikötözésre, elfenekelésre gondoltam :)
2012. szept. 9. 22:36
 16/25 anonim ***** válasza:
19%
Igen, egész pontosan látens homoszexuális. Ha csak "egyszer mondaná neki ezt valaki", az is ezt bizonyítja, ha valaki heteroszexuális, azon nincs mit megvédeni. Tudod, a férfiak d-ugni szoktak, nem csókolgatni, simogatni, meg ujjazni.
2012. szept. 9. 22:37
 17/25 A kérdező kommentje:

15# Nos, kikötözni gyakran kikötöz, mert úgy "nem vagyok az útjában, és azt csinálhat amit csak akar"... El fenekelni nem, az elég gáz szerintem...

16# Higgy amit szeretnél, ő nem homoszexuális.:) És ha azt hiszed, hogy még nem szeretkezett még velem, akkor tévedsz. De először mindig eljátssza ezeket velem...

2012. szept. 9. 22:41
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszek én semmit, nem érdekelsz különösebben se te se a párod, csak leírtam, hogy a látens homokosok viselkednek így. Valami hirtelen felismerés elfogadásának az első lépése pedig mindig a tagadás, ez is teljesen normális.
2012. szept. 9. 22:47
 19/25 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2012. szept. 9. 23:05
 20/25 A kérdező kommentje:
8 hónapja.
2012. szept. 9. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!