Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok szadista a nőkkel szemben?
Hali!
Randizgattam egy lánnyal, 2 hétig fűztem, de mielőtt összejöhettünk volna, én ilyenkor "bekattanok", és élvezem húzni az agyát, avagy direkt eltünök pár napra (nem írok neki sms-t, emailt, kerülöm szándékosan), majd amikor újra találkozunk, szándékosan kimért és elutasító vagyok vele.
Egy csomó lány ilyenkor tökre kiakad, van aki sír és nem érti mi van, én meg ezt baromira élvezem:D
Imádok szemét lenni a nőkkel, ösztönösen, de mégis vágyom a szerelemre. Különösen azokat a lányokat szeretem így bántani, akik a legmélyebben éreznek irántam. Miért lehet ennek az oka?
Mert még nem csinált veled így senki korábban...
De ne aggódj, eljön még annak is az ideje.
Ez nem szadizmus, csak egy s€gg vagy.
Ismerek szadistákat machoista partnerrel, ott ostor van meg andráskereszt, az kicsit más téma... Viszont ott ha kapcsolatról van szó bizalom van és nem szórakoznak egyás érzéseivel.
Szerintem csak egyszerűen egy kis ge-ci vagy, nem kell belebonyolódni, belekeverni a szadizmust, meg ilyeneket.
Remélem, visszakapod hamarosan, vagy eljön az idő, mikor nem fogsz kelleni senkinek, és az lesz a változatos szex, mikor a jobb kezedet kicseréled a balra, kívánom, ne kelljen erre sokat várnod :-D
http://www.youtube.com/watch?v=Egn7ElFedhA
ezzel basszál ki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!