Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkretegyem a házasságukat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretegyem a házasságukat?

Figyelt kérdés
Egy régi ismerősöm amikor csak teheti aláz engem és a családomat, csak azért mert nekünk jobban bejött az élet, mint nekik. Engem ez már végtelenül zavar és bosszúból szeretmém tönkretenni a családi idillt náluk. A felesége nagyon egy pénzéhes nő, emellett ha elkezd italozni kb. bármibe bele lehet vinni. A tervem az, hogy elhívom vásárolni, majd leitatom és lefekszem vele.
2012. szept. 9. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
HA szépen meg kérsz,megdugom én,és akkor nem kell piára költened,és ki sem kell mozdulnod.
2012. szept. 9. 20:29
 12/18 A kérdező kommentje:
Én ezt már régebb óta tervezgetem, de a mai incidens után jutottam el oda, hogy meg is tegyem. A férje folyamatosan pocskondiázza a családomat, csak azért, mert nekünk jobban megy. Ezzel tudnék rajta a legnagyobbat ütni.
2012. szept. 9. 20:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha akarod, csináld. Majd mesélj, hogy mi volt.
2012. szept. 9. 20:35
 14/18 anonim ***** válasza:

belátod ennek a következményeit? fel fogod vállalni a negatív következményeket is?

igen? akkor férfi vagy (és felnőtt ember), nem? akkor egy kis pocs

2012. szept. 9. 20:38
 15/18 anonim ***** válasza:

A bosszú nem méltó senkihez.

ahhoz kell a legnagyobb erő, hogy megálld szó nélkül.

Ne tarts vele kapcsolatot, meg se hallgasd.

Tényleg, muszáj vele beszélgetned?

Ha megteszed semmivel sem vagy különb náluk.

2012. szept. 9. 20:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Ursula, kérlek fejtsd ki mit értesz negatív következmény alatt! Tönkreteszem a házasságát? Na és? Ő meg a szájára vette a családomat.
2012. szept. 9. 20:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Hé kérdező. A családod szar.

Tessék, a számra vettem én is a családod. Gyere és baszakodj a csajommal,hogy legyen okom,kitépni a torkod.

2012. szept. 9. 21:04
 18/18 anonim ***** válasza:

a házasságát már nem tudod tönkre tenni, az már romokban hever rég...

a nő elég labilis személyiség, és kapcsolatfüggő is, ha bármibe bele lehet vinni, akkor más mások is belevitték sok dologba...valószínű az ismerősöd is hasonlóan...nem olyan könnyű megbontani azt az idillt, mint gondolod...ugyanis rutinjuk van már benne...

csak azt érnéd el, h az ismerősöd még jobban rátok szállna

valami felnőtt emberhez méltó megoldás nem jutott még eszedbe?

mert ne adj Isten, egyszer lenne egy komoly kapcsolatod, irtó szégyellnéd ezt a leendő párod előtt

másképp is meg lehet lepni az ismerősödet...pl. lépj ki a játszmából...mert ez egy is játék csak, egyszer reagálj másképp, mint szoktál...ha az egyik fél távozik a játékból, akkor az már nem is játék...és majd mással fogja játszani, ha szüksége lesz rá, és nem veled

2012. szept. 9. 21:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!