Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkretegyem a házasságukat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretegyem a házasságukat?

Figyelt kérdés
Egy régi ismerősöm amikor csak teheti aláz engem és a családomat, csak azért mert nekünk jobban bejött az élet, mint nekik. Engem ez már végtelenül zavar és bosszúból szeretmém tönkretenni a családi idillt náluk. A felesége nagyon egy pénzéhes nő, emellett ha elkezd italozni kb. bármibe bele lehet vinni. A tervem az, hogy elhívom vásárolni, majd leitatom és lefekszem vele.
2012. szept. 9. 20:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
a te családodat is tönkre tennéd...
2012. szept. 9. 20:22
 2/18 anonim ***** válasza:

Ezt NE tedd!

te tönkre tennéd a családod?

csak irigy rád

örülj neki

2012. szept. 9. 20:22
 3/18 anonim ***** válasza:

ha a te feleséged belemegy akkor csináld meg

ha nincs senkid főleg csináld meg

2. válaszoló voltam

2012. szept. 9. 20:23
 4/18 anonim ***** válasza:
Ezzel nem csak az ő házasságát teszed tönkre, hanem a sajátodat is. Nem ártana felnőtt ember módjára viselkedni és használni az eszed, a bosszú itt nem megoldás.
2012. szept. 9. 20:23
 5/18 A kérdező kommentje:
Miért tenném ezzel tönkre az én családomat? Nekem nincs feleségem, gyerekem. Nekem a szüleim és a testvérem a családom, őket pedig nem hiszem, hogy ezzel tönkretenném.
2012. szept. 9. 20:24
 6/18 anonim ***** válasza:

De hülye vagy... O.o

Szerinted ha lefekszel ezzel a senkiházi kvával, a te tökéletes családod majd szó nélkül tűri?

Az ilyennel nem érdemes foglalkozni, kerüld el, ne beszélj vele...

Eleve, most mégis mit tud mondani? Mekkora szánalmasak vagytok, hogy ti vettetek egy plazma tévét, vagy egy drága kocsit? Meg biztos apuci-anyuci pénzén?

Aztán? Mi ez óvoda, hogy ilyen semmilyen sérelmeket magadra vegyél?

De aztán az is lehet, hogy fake kérdés, egy értelmes ember nem igazán foglalkozik ilyen szerencsétlenekkel...

7/18 anonim ***** válasza:
Inkább b*szasd meg.
 8/18 anonim ***** válasza:

Ja, bocs, akkor féleértettelek...

Akkor csináld. :D

2012. szept. 9. 20:25
 9/18 anonim ***** válasza:
89%
nem értem ezt a fajta logikát...tehát, ha ellened tett valahogyan valami rosszat, azt te mélységesen elítéled majd, csak hogy példát statuálj, ugyanazt teszed, vagy hasonlót
2012. szept. 9. 20:28
 10/18 anonim ***** válasza:
na ezért nem kell dallas meg anyátok köztöt meg egyéb dél amerikai fost nézni
2012. szept. 9. 20:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!