Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 28 éves nő és egy 45 éves ffi közt működhetne a kapcsolat? Vagy túl nagy a korkülömbség?
Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 20:16
1/6 anonim válasza:
működhet éppen, de sokan azt mondják majd a kapcsolatra, hogy biztos a nőnek a pénz kell, amibe persze elég nagy az igazság, kivétel akad persze, de kevés.
2/6 anonim válasza:
A válaszolók által leírtak absz.helytállóak.
Arról már nem is beszélve, hogy 28évesen esetleg ha valaki akar gyereket, 45éves ember aligha szeretne a korára való tekintettel. Egy gyereknek szüksége van a szülők támogatására (nem feltétlenül anyagiak tekintetében).
Ha egy 28 éves öt év múlva elmenne szórakozni, az akkor már 50 éves nem akar, és így tovább, sorolhatnánk napestig.
3/6 anonim válasza:
Apukám 44, a barátnője pedig 30, most terveznek kisbabát, és remekül megvannak
4/6 anonim válasza:
MÚKÖDHET! Ez egy modern kor :) Sok sikert :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem persze ,hogy működhet anyukám és apukám között 22év van 3-an vagyunk tesók és 12 éve vannak együtt!:)
6/6 anonim válasza:
Sok esetben működik ahogy látod a hozzászólásokból.
-Én is hasonló cipőben jártam igaz nálunk "csak" 13 év van.
az élettartamra és életminőségre nincs garancia,lehet a pasi 45 évesen tök fitt ,egészséges,és helyes életviteli szokásokkal ,stb, a 35 éves pasi meg fordítva embere válogatja,de az őszinteség köztetek a legfontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!