Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az a korkülömbség ami még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a korkülömbség ami még nem megy a kapcsolat rovására? Alul bővebben

Figyelt kérdés

az érdekelne, hogy egy fiatalabb nő és egy idősebb pasi között mennyi a maximum ami még tényleg ideális, rendben hogy a kor nem számít... de azért mégis

meg persze fordítva is mennyivel idősebb nő az ami még nem okoz komolyabb gondot?

és egy tizenéves és egy huszonéves közt mennyi az a kor külömbség ami még elmegy és pl hány éves a tizenéves amikor már érett egy huszonéveshez?

remélem érthetően tettem fel a kérdést

2009. okt. 13. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Unokatestvérem és férje között úgy 11 év van, és boldog házasságban élnek, már két gyerekkel:) Másik unokatestvérem, aki fiú, egy nálánál 6 évvel idősebb nőt vett el, és már nincsenek együtt... Ebből én azt szűröm le, hogy a férfi javára legyen inkább a korkül. mint a nőén...

Egy 21 éveshez legkisebb 16 illik, szerintem. De az is sok, hiszen a fiú már olyasmit akarhat ami a lánynak még eszébe sincs...Tapasztalat:P

19,L

2009. okt. 13. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:
21-16? mámrint 21fiú 16lány. pl. sok nem sok én sem tudom. jó...
2009. okt. 13. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:
hát pl köztünk 13 év van,én 16L! haladunk az egy év felé,és együtt élünk,nincs belőle semmi probléma(bár néha pénzbajok vannak,mert ugye én csk alkalmimunkákat vállalok...)
2009. okt. 14. 08:10
 4/6 anonim ***** válasza:
hm érdekes kérdés. úgy gondolom hogy 18 éves kor alatt max 2-3 év az ideális (pl. 16 lány, 18 fiú, 17 lány, 20 fiú). Ha több, mondjuk 17 lány, 25 fiú, az nem mindig célravezető, mert más az életfelfogása a két embernek, mások a céljaik és ez problémát okozhat (tisztelet a kivételnek). Felnőttebb korban, (22+), akár 10 év is lehet szerintem, de az sem mindig jó hosszú távon, ugyanezért mint az előbbi. De tökéletesen működhet egy 25 éves lány, és egy 35 éves férfi kapcsolata is. Szerintem felnőtt korban nem számít, de véleményem szerint az ideális ott, 5-10 év max. Mert ha belegondolsz, még mindig más az életcélja egy 22 éves lánynak mint egy 32 éves faszinak. De persze kivételek mindig akadnak:) ez az én véleményem. 24/f
2009. okt. 14. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben nincs kormegkotés.
2009. okt. 14. 09:59
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) örülök hogy mindenkinek meg van a saját véleménye és köszönöm tényleg :)
2009. okt. 14. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!