Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 1 hónapja vagyunk együtt, távkapcsolatban élünk eddig 2x találkoztunk, De mikor találkozni akarok vele,mindig a munkájára hivatkozik meg stb. van hogy napokig nem beszélek vele... Tegnap felhívtam és 5perc után azt mondta hogy nem ér rá más dolga van ezért letette a telefont, elméletileg már csak ebben a hónapban fog dolgozni utána rá fog érni, de viszont én úgy érzem hogy nem szeretem már, meg ő sem keres lehet van 1 másik pasi is a háttérbe, ti mit tennétek?
2012. szept. 9. 09:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Szakíts vele! Találkozzatok és beszéljétek meg. Mondd el neki mit érzel most. Sok sikert
2012. szept. 9. 09:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát de egyszerűen ahányszor mondom neki találkozzunk mindig vissza mondja...
2012. szept. 9. 09:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Mondd neki azt ,hogy fontos dologról van szó. Ha nem jön el , akkor meg telefonon keresztül szövegeld el neki.Nincs jobb ötletem.
2012. szept. 9. 09:18
 4/9 A kérdező kommentje:
én a szakítani akarok vele... de ha tényleg már csak ez a hónap ilyen akkor megvárnám, de mi a garancia? :S ez a próbléma
2012. szept. 9. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindenképpen beszélned kell vele, valahogy. Az adott reakcióiból is okosabb lehetsz.

Hajrá!

2012. szept. 9. 09:38
 6/9 mindennévfoglalt? ***** válasza:
100%

Írtad, hogy úgy érzed, hogy már nem szereted...akkor minek várnád meg a hónap végét? és ha szakítani akarsz vele akkor bizonyára a szeretet hiánya is közre játszik!

Ha nem akar találkozni és beszélni sem "hagy" telefonon, akkor -tudom nem szép dolog - szakits vele sms-ben, azt biztos lesz ideje elolvasni, és másrészt ezek után nem is érdemel mást.

És ha ezek után már lenne ideje felhívni - én a helyedben - azt mondanám neki, hogy bocs de eddig volt időm rád, már nem érek rá, más dolgom van!

Ha nem reagál erre semmit, akkor biztos már nem szeret!

Ha reagál, akkor meg neked kell eldönteni, akarod-e még vagy nem!

2012. szept. 9. 09:46
 7/9 mindennévfoglalt? ***** válasza:
100%

Ja, és még valami...

Mindenkinek arra van ideje, amire időd szakít!

2012. szept. 9. 09:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel, kérd meg hogy mondjon egy időpontot, amikor ráér kicsit hosszabban beszélni, mert fontos dologról lenne szó, amit nem lehet két percben. Kétlem hogy non stop dolgozik és nincs ideje mondjuk este 8-kor egy negyed órás beszélgetésre.

Én nem mondom, hogy rögtön szakíts, de mondd el neki az érzéseidet, hogy hanyagol, hogy neked ennyi találka nem elég, úgyérzed mindig lekoptat stb. Aztán a reakciójától függően reagálhatsz te is.

2012. szept. 9. 10:07
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. szept. 9. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!