Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális o. O hogy 3 hónapig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális o. O hogy 3 hónapig semmi?

Figyelt kérdés
Ismizem egy pasival és Ő azt mondta komolyan szeretné velem!...azt mondta, h ő az a fajta, hogy 3 hónapig nem fekszik le senkivel! Könyörgöm most a dedóban vagyunk? Ő 22 én 24.
2012. szept. 7. 18:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Normális. Én sem fekszem le senkivel sem, csak ha már azt érzem, hogy biztosan szeretem és ő kell nekem.
2012. szept. 7. 18:24
 2/21 A kérdező kommentje:
Szóval ezért? hmmm... Köszi! :)
2012. szept. 7. 18:26
 3/21 anonim ***** válasza:
És már mióta megy az "ismizés"?
2012. szept. 7. 18:27
 4/21 anonim ***** válasza:

máskor meg az a baj,hgy2 hét után megdug és ott hagy...

ezek a nők

Várj 1 hónapot utána úgy is beadja a derekát

2012. szept. 7. 18:28
 5/21 A kérdező kommentje:
Egy hete kb. de nem ez a lényeg!...csak ez nekem akkor is furcsa! ...és ha szerencsétlen lesz az ágyban, nem lesz jó az ágyban! Akkor felesleges addig megszeretni!
2012. szept. 7. 18:30
 6/21 A kérdező kommentje:
Jó! Ilyen szituban még nem voltam. Érdekesnek ígérkezik! Remélem nem lesz felesleges időpocsékolás.
2012. szept. 7. 18:31
 7/21 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális... Egyáltalán nem a dedó. Minek elsietni a dolgokat? Nyilván komoly kapcsolatot szeretne, nem pedig egy futókalandot.
2012. szept. 7. 18:34
 8/21 anonim ***** válasza:

Nézd, én ismerek ilyen pasit (közelről), és ez nála azt is jelenti, hogy egyáltalán nem olyan fontos számára a szex - a kapcsolatban sem, legalábbis hosszú távon! Tehát az egy dolog, hogy "előbb meg akarom ismerni, kell a bizalom a szexhez", de a kapcsolatban is kibírja simán 3 hónapig, vagy akár tovább is szex nélkül.

Szóval ez alapján én MESSZIRE menekülnék, ha egy pasi ezt mondaná, mert nekem igencsak fontos a szex! (Válaszom amúgy elméleti, mert a mostani barátommal az első randin lefeküdtünk, és azóta is nagyon jól megvagyunk. :) ).

2012. szept. 7. 18:39
 9/21 A kérdező kommentje:
Igen ezt így mondta, h 3 hónapig amiből lehet egy félév is! Na tudod mit! Mintha egy csaj lenne várjak rá! :D :D :D
2012. szept. 7. 18:45
 10/21 anonim ***** válasza:

9-nek van igaza.

Szerintem keress egy hozzád illőbb "férfit". Őt meg hagyd meg egy normális nőnek.

2012. szept. 7. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!