Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális o. O hogy 3 hónapig semmi?
Ne haragudj meg, nem szeretnélek minősíteni, nem azért van ez az oldal és kíváncsi sem vagy rá.. De te egy olyan lány vagy akinek hülye az észjárása.. addig várni rá és mi van ha nem lesz jó.. akkor nem is szereted igazán ha utána megbánod, majd.. Az ilyennek semmi értelme sincs, mert ne a sexért szeress valakit (kicsit túlozva mondom persze..) .. akkor csak sexelj simán xDD
3 hónap pont elég idő, sőt akár többet is lehet várni, én azt mondom inkább a kérdésed dedós, mint a pasi felfogása, mert azzal nincs semmi baj, sőt figyelemre méltó.
Akik szerint az ilyen pasi ideális, azoknak szívből tudom ajánlani a kedves férjemet: most válik hamarosan szabaddá, vihetitek! Neki nagyon fontos, hogy valakit alaposan kiismerjen, mielőtt ágyba bújna vele, képes hónapokig randizgatni anélkül, hogy szexet kezdeményezne!
Csak éppen ez a házasságra is igaz! Ott is elvan hónapokig, évekig szex nélkül, mert neki ez egyáltalán nem fontos! Sőt, az intimitás, a csók sem! Neki a kapcsolatban annyi a fontos, hogy legyen mellette valaki, aki törődik vele, hosszabb távon pedig kiszolgálja, elkényezteti. Cserébe túl sokat nem ad, szexben meg pláne...
Nos, ki kéri?
Nem mellesleg, pontosan a többéves szexmentes kapcsolat miatt, nagyon is megértem a kérdezőt, hogy nem akar zsákbamacskát venni. Igenis egy jó kapcsolatnak fontos építőeleme, mondhatni alappillére a jó szex is. Ha minden más stimmel, de a szex nem, a kapcsolat borulhat.
Én a jelenlegi barátommal az első randin lefeküdtem, én akartam így. Igazából nem is akartam kapcsolatot, de a szexszel megfogott. :) Azóta mással is, hónapok óta együtt vagyunk, rengeteget beszélgetünk, sok közös programunk van, hosszú távon tervezünk, és nagyon beleszerettem!
Még nem vitték el???? :O
Én nem értem azokat a pasikat, akik a kapcsolatban is kerülik a szexet, -én a ló másik oldalán talán meg lehettem volna tán kicsit megfontoltabb
Rendben, csak egyből nekitámadt mindenki szegény kérdezőnek, aki nem akar "zsákbamacskát venni", mert neki nyilván fontos a szex a kapcsolatban, és hát valóban elég szokatlan, hogy egy egészséges 24 éves férfiember előre kijelenti, hogy 3-6 hónapon belül nem kíván szexuális életet élni a barátnőjével...
Lehet, hogy normális, de mindenképpen szokatlan... és bizony én is feltenném a kérdést, hogy vajon miért?! És felmerülne, hogy mi van, ha 3-6 hónap után, miután érzelmivel közel kerültem, kiderül, hogy teljesen más a szexuális igényszintünk (ami már a 3-6 hónapos várakozás alapján is feltételezhető, hiszen a kérdezőnek ez láthatóan nincs ínyére)...
Szóval kedves kérdező: szerintem kérdezd meg a fiatalembert, hogy mi ennek az oka, van-e esetleg valamiféle gátlása a szexszel kapcsolatban, milyen volt a korábbi kapcsolataiban a szex, és az alapján dönts... már ha egyáltalán egyenesen válaszol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!