Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális o. O hogy 3 hónapig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális o. O hogy 3 hónapig semmi?

Figyelt kérdés
Ismizem egy pasival és Ő azt mondta komolyan szeretné velem!...azt mondta, h ő az a fajta, hogy 3 hónapig nem fekszik le senkivel! Könyörgöm most a dedóban vagyunk? Ő 22 én 24.
2012. szept. 7. 18:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nekem is eszembe jutott egy sztori a szex halogatásáról. Volt egy huszonéves férfi, aki hosszú ideig kitartóan udvarolt és én teljesen elolvadtam tőle. A szexet ő is halogatta, sőt, kerülte. Aztán egy este ivott egy kicsit és megtörtént a dolog.

Kiderült, hogy iszonyúan kicsi a pénisze. Annyira, hogy nem is éreztem. Engem ez nem zavart volna, nem tettem szóvá vagy ilyesmi, de biztos érezte rajtam a csalódottságot. Úgy voltam vele, hogy majd összeszokunk, megoldjuk valahogy, mert addigra már tényleg teljesen levett a lábamról az udvarlásával, beleszerettem.

A következő randinkon viszont nagyon bunkón kezdett velem viselkedni. Került, más nőkkel flörtölgetett, beszólogatott. Amikor kettesben maradtunk, közölte, hogy undorodik tőlem, mert kövér vagyok (170 cm/kb. 57-58 kiló lehettem akkor!) és durván meg is ütött!

Nekem úgy egy évembe telt ezt kiheverni, addig nem is nagyon mertem ismerkedni. Szerencsére azóta nem találkoztam hasonló pasival, és minden barátom pár randi után jelezte, hogy nagyon kíván és szívesen lefeküdne velem. Az más kérdés, hogy a kedvemért vártak még, de olyannal már valószínűleg nem kezdenék, aki látványosan halogatja a szexet, mert annak valami oka van!

2012. szept. 8. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!